Administrators Grendziu Posted February 1, 2016 Administrators Share Posted February 1, 2016 Mamy "muzyczny przekaz", mamy "filmy dlaRyb.pl" - to może czas na książki... Osobiście uwielbiam biografie sportowców - już tak jakoś mam od dzieciństwa, że interesowałem się tylko i wyłącznie sportem... W ręce wpada mi dziś, trochę odkurzona, trochę zapomniana, ale za to książka gdy muszę, gdy chcę oddalić myśli... OPEN Autobiografia Tenisisty - Andre Agassi. Po części idol z dzieciństwa przez którego latami, jak nie dziesięcioleciami biegałem na korcie od rana do wieczora za piłeczką tenisową z rakietą - niestety po tym sporcie (czynnym) pozostało tylko wspomnienie Jeśli ktoś z Was uważa, że sportowcom przychodzi w życiu wszystko bardzo łatwo, w tym sława i pieniądze - to przeczytajcie kilka pierwszych rozdziałów o sadyście ojcu, który zabił w Andre dzieciństwo, ale zarazem wytrenował jednego z najlepszych tenisistów na świecie, a już na pewno jednego z najbardziej rozpoznawalnych... Uciekam do książki. Dobranoc. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mati200194 Posted February 1, 2016 Share Posted February 1, 2016 Ja czytam również biografie sportowców między innymi Kuba Błaszczykowski, Andrea Pirlo, Leo Messi, Ronaldo a książki związane z wędkarstwem to 1001 porad wędkarskich- John Wilson książka bardzo przypadła mi do gustu są w niej cenne wskazówki a oprócz tego to co miesiąc kupuje gazetę Wiadomości Wędkarskich 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ArekH Posted November 30, 2019 Share Posted November 30, 2019 Jeśli ktoś lubi powieści kryminalno szpiegowskie, polecam "Niedźwiedzie łzy", Thomas Craig. Napisał też Firefox, co zostało z filmowane. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrators Grendziu Posted November 30, 2019 Author Administrators Share Posted November 30, 2019 "czytnął bym" coś sobie, bo czuję, że "głąbieje" ??? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mav3rick Posted November 30, 2019 Share Posted November 30, 2019 "czytnął bym" coś sobie, bo czuję, że "głąbieje" Zacznij od kolorowanek 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
grych Posted November 30, 2019 Share Posted November 30, 2019 (edited) 11 godzin temu, ArekH napisał: Jeśli ktoś lubi powieści kryminalno szpiegowskie, polecam "Niedźwiedzie łzy", Thomas Craig. Napisał też Firefox, co zostało z filmowane. Skorzystam Jestem po lekturze najnowszej powieści Kinga - "Instytut", wydaje mi się, że im starszy jest ten pan, tym lepsze ma pomysły na swoje książki, teraz zbieram siły na jego powieść "Pod kopułą", to "jedyne" 1000 stron, więc jako przedbiegi zafundowałem sobie 'Historia Lisey" tegoż autora Dla mnie z miesiąc temu zaczął się martwy sezon wędkarski (problemy z zatokami i nie chcę ryzykować dłuższego przebywania nad wodą) więc trzeba coś robić Edited November 30, 2019 by grych Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mav3rick Posted November 30, 2019 Share Posted November 30, 2019 Jak zaczniesz "Pod kopułą" to gwarantuję, że szybko przeczytasz. Mnie tak wyciągnęło, że w 4 dni ją skończyłem Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ArekH Posted November 30, 2019 Share Posted November 30, 2019 1 godzinę temu, grych napisał: Jestem po lekturze najnowszej powieści Kinga Moja Pani, jest fanką P. King. Możecie się dogadać co i kto czytał i czy warto! 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikamo Posted December 2, 2019 Share Posted December 2, 2019 Dnia 30.11.2019 o 22:51, mav3rick napisał: Jak zaczniesz "Pod kopułą" to gwarantuję, że szybko przeczytasz. Mnie tak wyciągnęło, że w 4 dni ją skończyłem Jest film na netflixie, jakby ktoś po lekturze chciał obczaić Ja zrobiłam odwrotnie, najpierw obejrzałam, a później kupiłam książkę, i teraz czeka... Ale mam do oddania za niedługo książkę Jo Nesbo - "Pragnienie". Najlepiej na terenie Poznania lub Gorzowa Wlkp. Dnia 30.11.2019 o 23:00, ArekH napisał: Moja Pani, jest fanką P. King. Możecie się dogadać co i kto czytał i czy warto! Ja sporo czytałam, ale już nie potrafię powiedzieć, które najbardziej zryło mi banię i które polecam "Pan Mercedes" było dobre, "Christine" o samochodzie pożerającym ludzi :D, "Bazar złych snów" - zestaw parunastu opowieści, które dają do myślenia, co ten King ma w głowie... ostatnio oglądałam "Smętarz dla zwierzaków" i też dobre, ale książki nie czytałam i mam już "Doktor Sen" od jakiegoś czasu i czeka na swoją kolej. Ale chyba pytanie najważniejsze, co już czytała Twoja Pani 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ArekH Posted December 10, 2019 Share Posted December 10, 2019 Przyszła książka polecana przez Adama. Powiem że jak to zobaczyłem, morda mi się wydłużyła. Kupę kasy za zeszyt niemal, zapłaciłem. Liczę że treść mi to zrekompensuje. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts