marek_pt Posted April 5 Share Posted April 5 Witam wszystkich serdecznie, nazywam sie Marek - mam 36 lat, od dwoch tygodni jestem szczesliwym dzierzawca dzialki w lini brzegowej nad jeziorem Margonininskim. Mam sporo pytan odnosnie populacji ryby w jeziorze, miejscowek, glebokosci itp - ale to juz moze w innym temacie. Chcialbym spedzac nad woda kilka mc w roku, z takim nastawieniem 'wprowadzam' sie letniskowo do Margonina Pozdrawiam i do uslyszenia/zobaczenia. 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrators Grendziu Posted April 5 Administrators Share Posted April 5 Cześć. Szczęściarz 💪💪💪 Wychowałem się na tej wodzie, mam tam dom, jestem rzadko na rybach aktualnie w Margoninie, ale szczerze jest to woda która uwielbiam, moje TOP 3,💪💪💪 Tutaj masz link, zachęcam do śledzenia wątku i zadawania tam pytań. https://dlaryb.pl/forums/topic/440-jezioro-margonińskie/#comment-5469 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
marek_pt Posted April 5 Author Share Posted April 5 Dzieki! licze glownie na Twoja pomoc no i zapraszam do mnie na zasiadke jak juz zagospodaruje teren 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
elvis Posted April 5 Share Posted April 5 Witamy Marku na pokładzie. Mam nadzieję że się zadomowisz Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mav3rick Posted April 5 Share Posted April 5 Cześć Marek, witamy na pokładzie Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
marek_pt Posted April 5 Author Share Posted April 5 Siemanko panowie, dziekuje za mile przywitanie - juz czuje sie jak w domu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts