Administrators Grendziu Posted February 8, 2016 Administrators Share Posted February 8, 2016 Cały czas chodzi mi po głowie cudo typu DRON - aby nagrywać filmy z góry na akwenach wodnych. Wczoraj widziałem takie oto cudo i w pełni by mi to wystarczyłohttp://www.valuebasket.pl/pl_PL/Dron-DJI-Phantom-3-Advanced/mainproduct/view/18550-AA-NA?gclid=CjwKEAiAluG1BRDrvsqCtYWk81gSJACZ2BCeCwIRmNkrg3in70LVgPmR86cMwYpkIKL8yFX35Wr23hoCSnrw_wcB Szkoda tylko, że to takie "tanie" jest Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mati200194 Posted February 9, 2016 Share Posted February 9, 2016 No fajnie by mieć takiego drona Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kotwic Posted February 9, 2016 Share Posted February 9, 2016 Maszynka prawie bojowa, jeno granaty podczepić i można w dzikie kraje lecieć. Poważnie mówiąc, to koszt zakupu jest znaczny, ale nabycie odpowiednich umiejętności (a z czasem odpowiednich uprawnień) to druga sprawa. Kolega bawi się tanimi dronami, mówi że zabawa przednia. Jeno krótki czas "żywotności baterii" powoduje, że ciężko zaplanować dalekie trasy. Niemniej, dron jako narzędzie współpracy to fajny pomysł. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
andrzej Posted February 9, 2016 Share Posted February 9, 2016 Mój koleś utopił w jeziorach już 2 sztuki. Bolesna sprawa. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ostap Posted February 9, 2016 Share Posted February 9, 2016 http://www.helibaits.com/ Kozak Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrators Grendziu Posted February 9, 2016 Author Administrators Share Posted February 9, 2016 4 godziny temu, andrzej napisał: Mój koleś utopił w jeziorach już 2 sztuki. Bolesna sprawa. A to on pływać nimi chciał, czy jak. Dron jest do latania Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ostap Posted February 10, 2016 Share Posted February 10, 2016 Nie mędrkuj kolego Myślisz, że sterowanie tym jest proste? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrators Grendziu Posted February 10, 2016 Author Administrators Share Posted February 10, 2016 1 godzinę temu, Ostap napisał: Nie mądrkuj kolego Myślisz że sterowanie tym jest proste? Bardziej proste jak budowa cepa Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts