Administrators Grendziu Posted February 8, 2016 Administrators Share Posted February 8, 2016 Rybomania coraz bliżej więc i ja świruję i wymyślam, a i pewnie jak dotknę jedną lub drugą wędkę - to zmienię zdanie zakupowe. Ktoś coś może powiedzieć o tym cudzie DAIWY - poniekąd nie jest najdroższy Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
elvis Posted February 8, 2016 Share Posted February 8, 2016 Chyba Staś wie coś więcej na ten temat. Podobno świetna wędka w swojej klasie. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrators Grendziu Posted February 8, 2016 Author Administrators Share Posted February 8, 2016 Już się prawie zabujałem...http://allegro.pl/ShowItem2.php?item=5821105201&reco_id=5d912148-ceb6-11e5-b4b3-0228c53622e9&ars_rule_id=201&bi_s=archiwum_allegro&bi_m=reco&bi_c=Product&bi_s=archiwum_allegro&bi_m=Reco&bi_c=Product&bi_term=Sport+i+Turystyka-3919_W%C4%99dkarstwo-121722_W%C4%99dziska-132195_Feedery,+pickery-132200 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
stas1 Posted February 9, 2016 Share Posted February 9, 2016 Tak to świetne kije, mające dobre recenzje, dobrze wykonane, najpopularniejszy 3.30. Znam ludzi, którzy zachwalają i użytkują na zawodach. Dobra jakość, dobra cena i każda posiada pokrowiec przyzwoity - zmieści się kij i kołowrotek. Warto też zobaczyć Daiwę harier, bez pokrowca ale spodobał mi się i cena jeszcze fajniejsza. Polecam Jak się ogarnę to ją kupię Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrators Grendziu Posted February 9, 2016 Author Administrators Share Posted February 9, 2016 Skaczę po tych firmach non stop z wyborem wędek, a i tak na samym końcu zawsze najlepiej leżą mi produkty DAIWA w wędziskach, zastanawiam się czy aby do końca nie oddać serce tej firmie i łowić tylko na wędki tej marki. Inne firmy testuję i po roku odrzucam w kąt, a na niektóre modele DAIWA łowię i mi się nie nudzi i jestem zachwycony. Oby w tym roku nie dali ciała na Rybomanii i przywieźli ze sobą nowości na pokazy!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
stas1 Posted February 9, 2016 Share Posted February 9, 2016 Panowie ciekawe wędziska wczoraj oglądałem za naprawdę rozsądne pieniążki, daiwa harier, daiwa feeder carp, daiw yank, n bank, zwłaszcza te dwie pierwsze mają fajne ceny i solidna robota. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kamil9231 Posted February 10, 2016 Share Posted February 10, 2016 Witam panowie. Rozważam zakup feedera o długości 3.00 i myślę o daiwa windcast lub daiwa yank n bank. Proszę o opinie Kijek będzie pracował nad jeziorkiem. Odległość na której łowie to max 10 m Z góry dziękuję i pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
stas1 Posted February 10, 2016 Share Posted February 10, 2016 Daiwa windcast method feeder i yank to dwa świetne wędziska, którego nie weźmiesz to będziesz zadowolony. Ale osobiście radzę długość 3.30 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrators Grendziu Posted February 10, 2016 Author Administrators Share Posted February 10, 2016 Bierz w ciemno DAIWA YANK - Kamil świetne zdjecie miejscówki - jak dobrze poszukasz, to o podobnej tematyce trwa aktualnie konkurs Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
stas1 Posted February 10, 2016 Share Posted February 10, 2016 I ma pokrowiec na wędkę i kołowrotek Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts