Jump to content

DAIWA YANK N BANK FEEDER

Grendziu
 Share

Recommended Posts

• Administrators

Rybomania coraz bliżej więc i ja świruję i wymyślam, a i pewnie jak dotknę jedną lub drugą wędkę - to zmienię zdanie zakupowe.

Ktoś coś może powiedzieć o tym cudzie DAIWY - poniekąd nie jest najdroższy :)

• Administrators

Tak to świetne kije, mające dobre recenzje, dobrze wykonane, najpopularniejszy 3.30. Znam ludzi, którzy zachwalają i użytkują na zawodach. Dobra jakość, dobra cena i każda posiada pokrowiec przyzwoity - zmieści się kij i kołowrotek. Warto też zobaczyć Daiwę harier, bez pokrowca ale spodobał mi się i cena jeszcze fajniejsza. Polecam

Jak się ogarnę to ją kupię

• Administrators

Skaczę po tych firmach non stop z wyborem wędek, a i tak na samym końcu zawsze najlepiej leżą mi produkty DAIWA w wędziskach, zastanawiam się czy aby do końca nie oddać serce tej firmie i łowić tylko na wędki tej marki. Inne firmy testuję i po roku odrzucam w kąt, a na niektóre modele DAIWA łowię i mi się nie nudzi i jestem zachwycony.

Oby w tym roku nie dali ciała na Rybomanii i przywieźli ze sobą nowości na pokazy!!!

Panowie ciekawe wędziska wczoraj oglądałem za naprawdę rozsądne pieniążki, daiwa harier, daiwa feeder carp, daiw yank, n bank, zwłaszcza te dwie pierwsze mają fajne ceny i solidna robota.

• Like 1

Witam panowie. Rozważam zakup feedera o długości 3.00 i myślę o daiwa windcast lub daiwa yank n bank. Proszę o opinie ;) Kijek będzie pracował nad jeziorkiem. Odległość na której łowie to max 10 m

Z góry dziękuję i pozdrawiam ;)

20150718_205606.jpg

• Administrators

Bierz w ciemno DAIWA YANK - Kamil świetne zdjecie miejscówki - jak dobrze poszukasz, to o podobnej tematyce trwa aktualnie konkurs :)