Jump to content

Która metoda "pozamiata" konkurencję na łowisku

Grendziu
 Share

Recommended Posts

• Administrators

Wciąż szukamy rozwiązań, ulepszeń, optymalizacji. Nie ważne czy łowisz na spinning, spławik czy metoda gruntową. Chodzi mi w tym wątku o wasze doświadczenie i przemyślenia, a bardziej założenia - przy których wg Was da się zrobić przewagę na łowisku.

Dla mnie nadchodzący rok będzie kolejnym rokiem testów przy metodzie gruntowej. O swoim uniwersalnym sposobie na koszyk napisałem tutaj:

Ponieważ w 90% przypadków do koszyka dodaję robactwo oprócz mikro pelletów czy zanęty sypkiej, wydaj mi się, że hitem będzie ten oto koszyk:
 Fox Maggot Method Feeder - robactwo, woreczek PVA i drobny zestaw powinien "pozamiatać" w łowisku - jak na razie ubolewam, że znalazłem tylko dwie gramatury tego koszyczka 71g i 43g - przydałoby się też coś delikatniejszego, może jest ale nie widzę w google...

A jakie są Wasze nowe przemyślenia na łowienie?

• Administrators
16 minut temu, stas1 napisał:

ciekawy

Stasiu, a może masz już jakieś strategie i przemyślenia na sezon 2016, z chęcią poczytamy :)

Postanowiłem w tym roku poświęcić się niestety komercji,od czasu do czasu zajrze na moje leszcze/Ale metoda idzie na pierwszy plan muszę ją opanować w stopniu co najmniej zadowalającym.Zamierzam wziąć udział w paru zawodach,uczestniczyć w rodzącej się lidze feedera Pzw we Wrocku,i spróbować zaatakować tytuł mistrza koła coby  zdobyć licencję zawodniczą bo ponoć będzie potrzebna do startów w mo

Edited by stas1
  • Like 1

• 2 months later...
Dziś był wpis na forum od właściciela Feeder Baits, że on też nic nie wie na temat Stacha. 

Miałem właśnie do niego pisać na Fb czy coś może wie.

• Administrators

Będzie dobrze, musi być dobrze. Zobaczycie!!!

Ad odp w sprawie tematu:
Jeśli mi się uda uciec np. 3 maja nad wodę to myślę, że to będzie tylko spinning na chwilę i stawiam na gumy SG :)