Administrators Grendziu Posted February 9, 2016 Administrators Share Posted February 9, 2016 Wciąż szukamy rozwiązań, ulepszeń, optymalizacji. Nie ważne czy łowisz na spinning, spławik czy metoda gruntową. Chodzi mi w tym wątku o wasze doświadczenie i przemyślenia, a bardziej założenia - przy których wg Was da się zrobić przewagę na łowisku. Dla mnie nadchodzący rok będzie kolejnym rokiem testów przy metodzie gruntowej. O swoim uniwersalnym sposobie na koszyk napisałem tutaj: Ponieważ w 90% przypadków do koszyka dodaję robactwo oprócz mikro pelletów czy zanęty sypkiej, wydaj mi się, że hitem będzie ten oto koszyk: Fox Maggot Method Feeder - robactwo, woreczek PVA i drobny zestaw powinien "pozamiatać" w łowisku - jak na razie ubolewam, że znalazłem tylko dwie gramatury tego koszyczka 71g i 43g - przydałoby się też coś delikatniejszego, może jest ale nie widzę w google... A jakie są Wasze nowe przemyślenia na łowienie? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
stas1 Posted February 10, 2016 Share Posted February 10, 2016 ciekawy Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrators Grendziu Posted February 10, 2016 Author Administrators Share Posted February 10, 2016 16 minut temu, stas1 napisał: ciekawy Stasiu, a może masz już jakieś strategie i przemyślenia na sezon 2016, z chęcią poczytamy Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
stas1 Posted February 10, 2016 Share Posted February 10, 2016 (edited) Postanowiłem w tym roku poświęcić się niestety komercji,od czasu do czasu zajrze na moje leszcze/Ale metoda idzie na pierwszy plan muszę ją opanować w stopniu co najmniej zadowalającym.Zamierzam wziąć udział w paru zawodach,uczestniczyć w rodzącej się lidze feedera Pzw we Wrocku,i spróbować zaatakować tytuł mistrza koła coby zdobyć licencję zawodniczą bo ponoć będzie potrzebna do startów w mo Edited February 10, 2016 by stas1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrators Grendziu Posted April 28, 2016 Author Administrators Share Posted April 28, 2016 No i co się z Tobą dzieje kolego Stasiu? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ArekH Posted April 29, 2016 Share Posted April 29, 2016 Dziś był wpis na forum od właściciela Feeder Baits, że on też nic nie wie na temat Stacha. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
elvis Posted April 29, 2016 Share Posted April 29, 2016 Dziś był wpis na forum od właściciela Feeder Baits, że on też nic nie wie na temat Stacha. Miałem właśnie do niego pisać na Fb czy coś może wie. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrators Grendziu Posted April 29, 2016 Author Administrators Share Posted April 29, 2016 Będzie dobrze, musi być dobrze. Zobaczycie!!! Ad odp w sprawie tematu: Jeśli mi się uda uciec np. 3 maja nad wodę to myślę, że to będzie tylko spinning na chwilę i stawiam na gumy SG Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts