Jump to content

Podziękowania za "mini" zlot na Rybomanii

Grendziu
 Share

Recommended Posts

• Administrators

Myślę, że od pewnego czasu tutaj zaczyna się tworzyć coś nowego, mam nadzieję, że za pośrednictwem tego portalu tworzymy nową jakość jak i historię.

RS dzięki za VIP DAY, Daniel dzięki za przybycie wcześniej i całościowe towarzystwo oraz setki wycieczek do RINGERS, DAIWA i MATRIX oraz MCKarp.

Andrzej i Kotwic dzięki za kolejny krok w realizacji celu, mimo obaw, za podpisy - sam je mam, ale się nie poddaję :)

Arek - Synku - chciałbym mieć taki POWER w Twoim wieku :)

Staś - fajnie było poznać kolejnego wędkarskiego maniaka, mam nadzieję, że następnym razem "zakotwiczysz" gdzieś z nami na dłużej :beer:

Dzięki dla chłopaków za spotkania na targach i miłe rozmowy - było ich tak wiele, że nie będę dalej wymieniał, bo mogę pominąć ;)

• Like 1

No i mnie wypada podziękować.

I tak dziękuję:

..................

..................

..................

Mam nadzieję, że nikogo nie pominąłem.

Dziękuję i mam nadzieję, że do zobaczenia niebawem.

Ogromne podziękowania dla organizatorów spotkania oraz współtowarzyszy w doli i niedoli. xD
Było bardzo sympatycznie zarówno podczas negocjacji i dyskusji, jak i podczas spacerów na Rybomanii.

No i pozdrowienia dla sympatycznych "kobiet trzech" za dobrą atmosferę w biurze prawnym i wsparciu telefonicznym (każdy wie o kogo chodzi) xD:D