Administrators Grendziu Posted February 14, 2016 Administrators Share Posted February 14, 2016 Rzutem na taśmę zmieniłem zdanie co do zakupu, jednak cały czas chodzi mi po głowie i pewnie do uzupełnienia kiedyś padnie. Dość sztywny, szybki kij, który ponoć przy karpiu ponad 1,5kg wchodzi w ugięcie paraboliczne. Jeśli go kupię to już z feedrów w tym roku nic nie kupuję, chociaż wersja Matrixa LEGEND powala - masakra jakaś Tomek dzięki za porady i mam nadzieję, że do zobaczenia kiedyś nad wodą Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
stas1 Posted February 14, 2016 Share Posted February 14, 2016 Twój wybór też bardzo trafny Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrators Grendziu Posted June 22, 2016 Author Administrators Share Posted June 22, 2016 Szukam czegoś pokroju Daiwa Yank N Bank, bo jest super, a w gamie Daiwy nie mogę nic poszukać. Mam jakieś tam dziwne skojarzenia z FOX-em, ale może warto dać im znowu szansę? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts