cygan786 Posted February 25, 2016 Share Posted February 25, 2016 Drodzy koledzy po kiju. Zwracam się do was z tematem dotyczącym wypoczynku nad jeziorami na Mazurach. Poszukuje domku letniskowego dla min. 4 osób (2 dzieci) i ewentualnie + jeszcze 2 osoby, nad samym jeziorem i gdzie nie będzie problemem mały piesek (YORK). Nie muszą być luksusy,wystarczą łóżka,łazienka ,miejsce do przygotowania posiłków, kawałek podwórka i co dla mnie najważniejsze dobry dostęp do wody. W terminie od 01.08. do 15.08 na 7 dni. Może macie jakieś ciekawe miejsca do polecenia gdzie byliście lub kogoś znacie. Oczywiście w rozsądnej cenie. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
elvis Posted February 25, 2016 Share Posted February 25, 2016 No to koledzy z Mazur mogą się wykazać. @kotwic,@suwi,@Andrzej,@dominik czekamy. @cygan786, a masz jakieś konkretne miejsce na myśli. Chłopaki są z okolic Olsztyna i Giżycka, ale pewnie wypuszczają się trochę dalej od domu. No, bo i ja bym może skorzystał w tym samym czasie. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
andrzej Posted February 25, 2016 Share Posted February 25, 2016 Mogę Ci polecić takie miejsce:http://bartolty.pl/index.php?page=aar Ryby jest bardzo dużo i bardzo ładnej. Po 2 dniach nęcenia z pomostu łowiłem batem płocie po 35cm. Do tego piękny okoń, i leszcz. Można tam wynająć domki. Bardzo piękna okolica, jest spokojnie i cicho. Większość domków ma swoje pomosty i można znaleźć takie z łódką. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
suwi Posted February 26, 2016 Share Posted February 26, 2016 Jedno co znam to u mojej koleżanki http://www.umamuski.mazury.info/ nie wiem jak tam z warunkami ale ryba jest ładna koledzy tam jeżdżą na szczupaka i lina Jeszcze popytam znajomych o inne miejsca Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cygan786 Posted February 26, 2016 Author Share Posted February 26, 2016 Nie mam na myśli konkretnego miejsca. Jak napisałem w poście wyżej- domek,jezioro, cisza, spokój. Elvis też wybierasz się na Mazury? Miło by było mieć takiego sąsiada. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
elvis Posted February 26, 2016 Share Posted February 26, 2016 Elvis też wybierasz się na Mazury? Miło by było mieć takiego sąsiada. Tak. Od kilku lat. W tym roku nad morze i może ze trzy dni na Mazurach. Wybieramy się w odwiedziny do Suwiego do Giżycka lub okolic, ale co z tego wyjedzie nie wiadomo. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
suwi Posted February 26, 2016 Share Posted February 26, 2016 Elwis Ania zostanie z Moniką i Frankiem a my pojedziemy z chłopakami na ryby więc domek ci niepotrzebny Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cygan786 Posted February 26, 2016 Author Share Posted February 26, 2016 suwi oferta U Mamuśki całkiem przyzwoita i godna zainteresowania.Poważnie rozważę twoją propozycję. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
elvis Posted February 26, 2016 Share Posted February 26, 2016 To ja trochę namieszm lub wyjaśnię. Suwi to mój brat (stryjeczny, lepiej jak rodzony ), a Cygan to moj kolega z wojska(prawie jak brat ). Jaki ten Świat mały. Ps. Byłoby mi niezmiernie miło połączyć przyjemnie z wspomnieniami i... 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
andrzej Posted February 26, 2016 Share Posted February 26, 2016 Jedna rodzina... Kurcze, cysterna to mało będzie. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts