ArekH Posted March 6, 2016 Share Posted March 6, 2016 Męczy mnie to coś. http://allegro.pl/ShowItem2.php?item=6016563133&reco_id=12150f4a-e3af-11e5-90c4-fa163e0cbcad&ars_rule_id=201 Wmawiam sobie że jest mi zbędny. No bo prawdę mówiąc jest. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrators Grendziu Posted March 6, 2016 Administrators Share Posted March 6, 2016 Jak jest to po co? Wiem, do czego bijesz, czasami człowiek musi, inaczej się udusi .... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ArekH Posted March 6, 2016 Author Share Posted March 6, 2016 Sam wiesz jak to z nami dzieciakami! Pomimo że zbędna,nowej zabawki się chce. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrators Grendziu Posted March 6, 2016 Administrators Share Posted March 6, 2016 Hmmm, no jak musisz... Ale czy aby na pewno? Ja tam choruje jeszcze na kijki... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ArekH Posted October 6, 2016 Author Share Posted October 6, 2016 Kijków ci u mnie dostatek. Podjąłem dziś decyzję. Skakałem z kwiatka na kwiatek jak małolat. A to Firence. Potem Spinfischer. Następnie Slammer. Ale przy konsultacjach z moim dobrym kolegą spinningistą. Padła nazwa jeszcze jedna. Poczytałem o wszystkich modelach. I zacieśniłem wybór do Slammera i? Penn Sargus 4000 Pisałem wcześniej, że to zbędny zakup. Po przemyśleniach, jednak potrzebny. Moje DL 4000 na rzece rozczarowały mnie swoim brakiem mocy na korbce, przynajmniej przy kiju 390cm. Miałem je sprzedać. Ale skoro już są. Dobrze się spisywały przy krótkich kijkach na wodzie stojącej. Miałem podpięte na Ługach. Zostaną. Teraz tylko pokonać niechęć do wydawania gotówki i zamówić Sargusy. Wolałbym już nic w nawijakach nie mieszać. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrators Grendziu Posted October 6, 2016 Administrators Share Posted October 6, 2016 Miałem go chyba w ręce, ale kurna nie pamiętam jak działał Za to zapamiętałem bardzo dobrze Pani Arkowej smalec Pychotka 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ArekH Posted October 6, 2016 Author Share Posted October 6, 2016 Ania miała banan na gębusi, jak mówiłem że chwalono. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wędkarstwo u Zbyszka Posted October 9, 2016 Share Posted October 9, 2016 Jeśli potrzebna by była jakaś oferta na sprzęt to zapraszam na priv Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RS Posted October 10, 2016 Share Posted October 10, 2016 A do czego miałby Tobie służyć ten Slammer? Ja miałem ten kołowrotek tylko o rozmiar większy. I szczerze powiedziawszy to mocno się na nim zawiodłem. Niby niezniszczalny, pancerny itp. jednak zaczął bardzo bardzo szybko piszczeć, skrzeczeć i szumieć. Do tego kabłąk zaczął odbijać przy kręceniu o kilka milimetrów... Wszystko to sprawiło, że pozbyłem się go po tygodniu i z wielką ulgą sięgnąłem po coś od Shimano i do dnia dzisiejszego nim łowię Ale cóż, może trafiłem na jakiś felerny egzemplarz... 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ArekH Posted October 10, 2016 Author Share Posted October 10, 2016 No właśnie. Miałby służyć do cięższego feedera. Zakupiłem Shimano DL 4000 i jestem mocno rozczarowany oporami na korbie przy ściąganiu zestawu z nurtu. To już moja mała Artcica 4000 o wiele lżej kręci. Myślałem że coś z Penn będzie z mocą i ok. Z tego co piszesz wychodzi że niekoniecznie, a nie mam nawet gdzie pomacać. Może sobie odpuszczę na razie zakup i pomyślę. Nie chciałbym znów niemal 7 setek utopić i być niezadowolonym. Dzięki za odpowiedź @RS Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts