Administrators Grendziu Posted March 10, 2016 Administrators Share Posted March 10, 2016 W zasadzie jesteśmy już po trzech spotkaniach. Pierwsze odbyło się w tamtym roku w Strusiolandii w celach organizacyjnych i zapoznawczych, uczczone urodzinami SENSEI @Kotwic. Drugie to mini zlot w wędkarstwie spod lodu na Warmii, no i trzeci podczas targów Rybomania 2016r. w Poznaniu. W sumie trochę nieśmiało otwieram ten wątek, bo nas wszystkich forumowiczów jest jeszcze troszkę mało, ale nawet jak zjedzie się nas 2,3,4 lub 100 to będzie bardzo miło. Dla mnie optymalny byłby sierpień lub wrzesień, można byłoby się dobrze przygotować, lokalizacja oraz termin pod dyskusję, myślę, że da się to jakoś zgrać. Pytanie na początek, kto jest chętny? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ostap Posted March 10, 2016 Share Posted March 10, 2016 Ja 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
elvis Posted March 10, 2016 Share Posted March 10, 2016 Nie przepuszczę takiej okazji. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrators Grendziu Posted March 10, 2016 Author Administrators Share Posted March 10, 2016 No dobra, to ja też będę Ciekawe czy "śliwki" własnej roboty, dożyją do tego czasu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mała Posted March 10, 2016 Share Posted March 10, 2016 Pytanie gdzie ten zlot? Jakaś wstępna propozycja? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kotwic Posted March 10, 2016 Share Posted March 10, 2016 Ja bardzo chętnie się spotkam, podyskutuję, połowię. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Czarek Posted March 10, 2016 Share Posted March 10, 2016 Fajnie byłoby :-) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrators Grendziu Posted March 10, 2016 Author Administrators Share Posted March 10, 2016 Nie chcę się jeszcze wychylać co do lokalizacji, bo Was zarzucę nimi, w sumie fajnie byłoby mieć do tego czasu swoją prawdziwą fundacyjną wodę. Na tą chwilę w głowie mam 4 wody na myśli, ale także z chęcią wyjadę gdzieś w nieznane Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
stas1 Posted March 25, 2016 Share Posted March 25, 2016 (edited) Sielska Woda tylko nie w sierpniu bo mam wesele córki Edited March 25, 2016 by stas1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kotwic Posted March 25, 2016 Share Posted March 25, 2016 Termin to jedna sprawa. Musimy wybrać łowisko i ustalić regulamin. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts