Artur Posted March 11, 2016 Share Posted March 11, 2016 Witam panowie krotkie pytanko czy ktoś z was używa koszyka korum magott method feeder 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
elvis Posted March 12, 2016 Share Posted March 12, 2016 Czy używa? Mam 30 g wersję i raz miałem na wędce uwiązany . Jednak owego czasu ryby nie brały i nic więcej nie mogę napisać. Może tyle, że samo rozwiązanie dość ciekawe i fajny sposób na mocowanie haczyka. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
andrzej Posted March 12, 2016 Share Posted March 12, 2016 Jak podobnie jak Elvis. Mam, użyłem raz, ale bez efektów. Myślę, że na wiosnę będzie ok., choć ja te robaki będę doklejał, bo za szybko mi uciekają i przy dalekim zarzucie wyfruwają z koszyka. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrators Grendziu Posted March 12, 2016 Administrators Share Posted March 12, 2016 No właśnie, do pełni szczęścia brakuje mi w zestawach koszyków do robaków, jako maniak pinek i białych powinienem je mieć Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrators Grendziu Posted March 13, 2016 Administrators Share Posted March 13, 2016 Nie mogę odszukać tej wersji w necie. @Artur masz go u siebie na stanie? Tutaj test konkurencji co prawda, ale fajnie że zrobiony pod wodą Znalazłem podobny, chyba nawet ten sam koszyk pod hasłem Korum Grub Feederhttp://sklepdrapieznik.pl/sklep/koszyki-zanetowe-korum/11708-koszyk-zanetowy-na-robaki-korum-grub-feeder-30g.html Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts