Jump to content

Wędkarstwo surfcastingowe - z plaży znaczy się..

andrzej
 Share

Recommended Posts

Panowie, zapraszam do udziału w pierwszych zawodach surfcastingowych w historii dlaRyb.pl.

Rodziny mile widziane, wstępny termin: kwiecień/maj. Miejsce: piękne Morze Bałtyk.

Kto chętny?  Resztę zorganizuję z moim serdecznym Przyjacielem AndrzejemT - który wszystko czyta, ale boi się pisać :)

• Administrators
6 minut temu, andrzej napisał:

Panowie, zapraszam do zorganizowania pierwszych zawodów surfcastingowych w historii dlaRyb.pl.

Rodziny mile widziane, wstępny termin: kwiecień/maj. Miejsce: piękne Morze Bałtyk.

Kto chętny?  Resztę zorganizuję z moim serdecznym Przyjacielem AndrzejemT - który wszystko czyta, ale boi się pisać :)

28 kwietnia planuję być w Koszalinie i potem zostaję na weekend... Z tym, że nie mam sprzętu pod taką zabawę, chociaż może jedno wędzisko dałoby radę :P

Jestem na tak w tym terminie jakby co. Andrzej T dawaj do Nas :)

• Administrators

Mam 420cm 150g damy radę :)

Jeśli byśmy spasowali się z terminem, to zrobilibyśmy infografikę z @Cerva i puścili ogłoszenie w eter, może ktoś z zewnątrz do Nas by przyłączył :pecheur0:

• 3 months later...

Andrzeju jutro po służbie ruszam do Władysławowa i zamierzam powędkować z plaży :)

Może masz jakieś rady ??? 

A może ktoś będzie w tym czasie w okolicy i się przyłączy :D

• Administrators

Władysławowo. Fajna plaża, miłe wspomnienia. Maluchem kiedyś tam zapieprzaliśmy w czasach studenckich. Ryb nie łowiłem. Długi kij do 120/150g. Wchodzisz w daleko w morze i jazda :) Ołów i boczny trok, dwa haki i dużo rosówek. Tylko jak je przetrzymasz w te upały :)

• Administrators

Białko robakowe ponoć wartościowe i odżywcze dla człowieka, smacznego kolego :P