andrzej Posted March 18, 2016 Share Posted March 18, 2016 Panowie, zapraszam do udziału w pierwszych zawodach surfcastingowych w historii dlaRyb.pl. Rodziny mile widziane, wstępny termin: kwiecień/maj. Miejsce: piękne Morze Bałtyk. Kto chętny? Resztę zorganizuję z moim serdecznym Przyjacielem AndrzejemT - który wszystko czyta, ale boi się pisać Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrators Grendziu Posted March 18, 2016 Administrators Share Posted March 18, 2016 6 minut temu, andrzej napisał: Panowie, zapraszam do zorganizowania pierwszych zawodów surfcastingowych w historii dlaRyb.pl. Rodziny mile widziane, wstępny termin: kwiecień/maj. Miejsce: piękne Morze Bałtyk. Kto chętny? Resztę zorganizuję z moim serdecznym Przyjacielem AndrzejemT - który wszystko czyta, ale boi się pisać 28 kwietnia planuję być w Koszalinie i potem zostaję na weekend... Z tym, że nie mam sprzętu pod taką zabawę, chociaż może jedno wędzisko dałoby radę Jestem na tak w tym terminie jakby co. Andrzej T dawaj do Nas Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
andrzej Posted March 18, 2016 Author Share Posted March 18, 2016 ciężki feeder daje radę, od 2 lat tak wędkuję. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrators Grendziu Posted March 18, 2016 Administrators Share Posted March 18, 2016 Też o takim pomyślałem Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
andrzej Posted March 18, 2016 Author Share Posted March 18, 2016 dla mnie ciężki co 100CW.. żeby była jasność. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrators Grendziu Posted March 18, 2016 Administrators Share Posted March 18, 2016 Mam 420cm 150g damy radę Jeśli byśmy spasowali się z terminem, to zrobilibyśmy infografikę z @Cerva i puścili ogłoszenie w eter, może ktoś z zewnątrz do Nas by przyłączył Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
suwi Posted June 25, 2016 Share Posted June 25, 2016 Andrzeju jutro po służbie ruszam do Władysławowa i zamierzam powędkować z plaży Może masz jakieś rady ??? A może ktoś będzie w tym czasie w okolicy i się przyłączy Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrators Grendziu Posted June 25, 2016 Administrators Share Posted June 25, 2016 Władysławowo. Fajna plaża, miłe wspomnienia. Maluchem kiedyś tam zapieprzaliśmy w czasach studenckich. Ryb nie łowiłem. Długi kij do 120/150g. Wchodzisz w daleko w morze i jazda Ołów i boczny trok, dwa haki i dużo rosówek. Tylko jak je przetrzymasz w te upały Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
suwi Posted June 25, 2016 Share Posted June 25, 2016 po językiem 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrators Grendziu Posted June 26, 2016 Administrators Share Posted June 26, 2016 Białko robakowe ponoć wartościowe i odżywcze dla człowieka, smacznego kolego Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts