Jump to content

Kupię spinning do 2,7m max 10g do 500zł

mav3rick
 Share

Recommended Posts

Nie mogłem za bardzo zdecydować się gdzie to wrzucić, chodzi mi dopiero o zakup i Waszą radę. Do 400-500zl chcę zakupić kijka 2.7m wyrzut najlepiej tak do 10g i jakiś młynek 1000/2000. Typowo chcę tego używać pod klenia i okonia. Byście doradzili coś? Do tej pory dość wierny jestem spinom od Shimano z serii Catana, ale bym chciał coś nowego spróbować.

Nie ma problemu. Na chwilę obecną się rozglądam, tak w ciągu dwóch tygodni bym chciał kupić. U mnie w sklepie to przede wszystkim shimano mają kije, więc wyboru nie mam za bardzo.

Właśnie widzę, że "rodzynkiem" jestem :) Ale w przyszłym miesiącu będę potrzebował też porady co do bata xD zaintrygowało mnie to tutaj i chyba będzie trzeba spróbować.

16 godzin temu, mav3rick napisał:

Właśnie widzę, że "rodzynkiem" jestem :) Ale w przyszłym miesiącu będę potrzebował też porady co do bata xD zaintrygowało mnie to tutaj i chyba będzie trzeba spróbować.

Co do połowu drapieżników, to chyba mamy tutaj kilka osób, choćby Rubiks (RS). Ja czasami też łowię na spinning, ale mój sprzęt ma wiele lat więc w nowościach nie siedzę.
Co do bata to na pewno pojawi się wiele informacji.

• Administrators

Hejka. Wydzieliłem wątek.

Kolego @mav3rick nie jesteś rodzynkiem. Faktycznie forum zdominowała biała ryba, a spinngiści ucichli, szkoda :( ale zaraz ich tutaj przyciągniemy.

Ja powiedzmy jestem chwilowo "emerytowanym" w tej dziedzinie do czasu aż nie kupię wymarzonej łodzi
:D

Na spinnie bardzo dobrze zna się kolega @RS, @Łekoń Pasiasty czy @Zbyszek z którymi osobiście miałem przyjemność łowić. Kto jeszcze, nie wiem :P

Mam nadzieję, że oni coś Tobie podpowiedzą w tym temacie.