mav3rick Posted March 20, 2016 Share Posted March 20, 2016 Nie mogłem za bardzo zdecydować się gdzie to wrzucić, chodzi mi dopiero o zakup i Waszą radę. Do 400-500zl chcę zakupić kijka 2.7m wyrzut najlepiej tak do 10g i jakiś młynek 1000/2000. Typowo chcę tego używać pod klenia i okonia. Byście doradzili coś? Do tej pory dość wierny jestem spinom od Shimano z serii Catana, ale bym chciał coś nowego spróbować. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ArekH Posted March 20, 2016 Share Posted March 20, 2016 Na spinningu się nie znam. Ale jak nie zależy ci zbytnio na czasie mogę popytać. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mav3rick Posted March 20, 2016 Author Share Posted March 20, 2016 Nie ma problemu. Na chwilę obecną się rozglądam, tak w ciągu dwóch tygodni bym chciał kupić. U mnie w sklepie to przede wszystkim shimano mają kije, więc wyboru nie mam za bardzo. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ArekH Posted March 20, 2016 Share Posted March 20, 2016 Dam znać jak będą propozycje. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
stas1 Posted March 20, 2016 Share Posted March 20, 2016 My to raczej feederowcy,ale wiem że mikado ma fajne propozycje ja ze swojego doświadczenia nigdy na mikado nie narzekałem Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mav3rick Posted March 20, 2016 Author Share Posted March 20, 2016 Właśnie widzę, że "rodzynkiem" jestem Ale w przyszłym miesiącu będę potrzebował też porady co do bata zaintrygowało mnie to tutaj i chyba będzie trzeba spróbować. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
stas1 Posted March 20, 2016 Share Posted March 20, 2016 Bat to fajna zabawa,lubię czasem pobawić się bacikiem Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kotwic Posted March 21, 2016 Share Posted March 21, 2016 16 godzin temu, mav3rick napisał: Właśnie widzę, że "rodzynkiem" jestem Ale w przyszłym miesiącu będę potrzebował też porady co do bata zaintrygowało mnie to tutaj i chyba będzie trzeba spróbować. Co do połowu drapieżników, to chyba mamy tutaj kilka osób, choćby Rubiks (RS). Ja czasami też łowię na spinning, ale mój sprzęt ma wiele lat więc w nowościach nie siedzę. Co do bata to na pewno pojawi się wiele informacji. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrators Grendziu Posted March 21, 2016 Administrators Share Posted March 21, 2016 Hejka. Wydzieliłem wątek. Kolego @mav3rick nie jesteś rodzynkiem. Faktycznie forum zdominowała biała ryba, a spinngiści ucichli, szkoda ale zaraz ich tutaj przyciągniemy. Ja powiedzmy jestem chwilowo "emerytowanym" w tej dziedzinie do czasu aż nie kupię wymarzonej łodzi Na spinnie bardzo dobrze zna się kolega @RS, @Łekoń Pasiasty czy @Zbyszek z którymi osobiście miałem przyjemność łowić. Kto jeszcze, nie wiem Mam nadzieję, że oni coś Tobie podpowiedzą w tym temacie. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RS Posted March 21, 2016 Share Posted March 21, 2016 Szukasz wklejki czy kija o pełnej szczytówce? 500zł na sam kij czy na zestaw? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts