Jump to content

dlaRyb.pl logowanie przez Facebook, Twiiter, Microsoft, Google

Grendziu
 Share

Recommended Posts

• Administrators

Aktualnie trwają pracę aby można było się logować automatycznie za pomocą Social Media i inne do portalu dlaRyb.pl

Dziś testowo działa już logowanie poprzez Facebook.

• Like 1

• 10 months later...
Godzinę temu, MjMaciek napisał:

Z moich obserwacji .... to liczebność userów na forum od momentu powstania do teraz - jaj nie urywa... generalnie są to znajomi z innych for lub znajomi z reala....

Grendziu stajesz na głowie ... dwoisz się i troisz - i chwała ci za to... !!!

Nie wiem jaki masz pomysł na zwiększenie liczebności - ale szanujcie zasłużonych userów , Arek to weteran - i osobiście nie spodobał mi się wpis Pana programisty..... Szanujmy się ...

Arek jako wetran - kupe roboty dla ciebie zrobił !!!!!!!

Teraz rządzi świat facebooka , twitera itp , itd ...Szybki , dostęp , informacje ... A z drugiej strony wolę 10 kumatych userów i zżytych niż 1000 fejków ...

Do tego nagrywanie filmów myśle  ,że przyniosłoby wielu userów świat yotube to dobra reklama . Wodzu tam nikt nie każe pozować do kamery ... Ja osobiśćie wolę wędki , spławik w tle do tego fajna rozmowa... :)

Sam zastanawiam się nad kupnem kamerki już 2 sezon i taki mam cel na ten sezon....

Edited by KaZuYa

• Administrators
22 minuty temu, KaZuYa napisał:

Do tego nagrywanie filmów myśle  ,że przyniosłoby wielu userów świat yotube to dobra reklama . Wodzu tam nikt nie każe pozować do kamery ... Ja osobiśćie wolę wędki , spławik w tle do tego fajna rozmowa... :)

Sam zastanawiam się nad kupnem kamerki już 2 sezon i taki mam cel na ten sezon....

Wiem o tym , zdaję sobie z tego sprawę, nie mam parcia na szkło i to jest poblem :)

Teraz, Grendziu napisał:

Wiem o tym , zdaję sobie z tego sprawę, nie mam parcia na szkło i to jest poblem :)

Mnie kręci tylko wiedzy , może braknąć  ale jak oglądam niektórych Ytuberów  wędkarskich to dramat  a jednak mają swoją publiczność ...

• Administrators

Nigdy wszystkich nie połączysz w jedność, jednemu się podoba to innemu tamto, życie :)