Jump to content

Idealna miejscówka

Grendziu
 Share

Recommended Posts

• Administrators

Nie wiem czy ten temat już był poruszany, możliwe, że też był podobny.

Zdjęcie w  tym przypadku oddaje wszystko, tak wygląda idealna miejscówka wg mnie :) Macie jakieś wymarzone miejsce,  gdzie nic więcej do szczęścia Wam nie potrzeba?

idealna miejscówka.jpg

• Like 1

Troszku się różnią nasze wizje Darku. Dla mnie ,jest tu zbyt sterylnie. Brak roślinności.Woda niemal źródlana.Minimalny spadek dna,zapewne później przechodzący w głębię. Koszmarne warunki do wędkowania i dostosowania się do łowiska.Krajobraz? Marzenie! To przyznaję. 

Moja idealna miejscówka jest na zdjęciu w tle mojego profilu. Odra okolice Połęcka i Czarnowa. Moje rodzinne strony skąd pochodzę. To tam stawiałem swoje pierwsze  wędkarskie kroki. Co roku jeździłem tam na urlop. W tym roku odwiedzę Mazury.

Moja idealna miejscówka to Jezioro Barlineckie i wpłynięcię łódką na nie z samego rana. Nie ma dla mnie lepszego miejsca. Tam są moje młodzieńcze lata, czas beztroski.

bbaa98a68138b5f0d76094b83dfd36d9.jpg

• Like 1

A ja chyba nie mógłbym się zdecydować na jedną miejscówkę. Uwielbiam zarówno rzeki jak i jeziora, morze jak i góry, małe kacze dołki i olbrzymie zsporówki. Wszystko ma swój urok. Podobnie jak i ryby na które poluję. Raz są to liny innym razem szczupaki czy też śledzie. Każda przedstawiona miejscówka jest super.

• Like 1

• Administrators
4 godziny temu, ArekH napisał:

Troszku się różnią nasze wizje Darku. Dla mnie ,jest tu zbyt sterylnie. Brak roślinności.Woda niemal źródlana.Minimalny spadek dna,zapewne później przechodzący w głębię. Koszmarne warunki do wędkowania i dostosowania się do łowiska.Krajobraz? Marzenie! To przyznaję. 

Maga zdjęcia i tyle :)

fmfm.jpg

• Administrators
14 minut temu, cygan786 napisał:

Tam nie ma ryb.

Ponoć w Libanie są takie ciekawe miejsca.

W takim miejscu to Syrenki się wyczekuję a nie ryby :)

A moja idealna, czy też ulubiona jest na łodzi na górce na jeziorze margonińskim :)

19 godzin temu, Grendziu napisał:

W takim miejscu to Syrenki się wyczekuję a nie ryby :)

A moja idealna, czy też ulubiona jest na łodzi na górce na jeziorze margonińskim :)

Idealna syrenka czy miejscówka? :D