Administrators Grendziu Posted May 3, 2016 Administrators Share Posted May 3, 2016 Nie wiem czy ten temat już był poruszany, możliwe, że też był podobny. Zdjęcie w tym przypadku oddaje wszystko, tak wygląda idealna miejscówka wg mnie Macie jakieś wymarzone miejsce, gdzie nic więcej do szczęścia Wam nie potrzeba? 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ArekH Posted May 4, 2016 Share Posted May 4, 2016 Troszku się różnią nasze wizje Darku. Dla mnie ,jest tu zbyt sterylnie. Brak roślinności.Woda niemal źródlana.Minimalny spadek dna,zapewne później przechodzący w głębię. Koszmarne warunki do wędkowania i dostosowania się do łowiska.Krajobraz? Marzenie! To przyznaję. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mati200194 Posted May 4, 2016 Share Posted May 4, 2016 Może skromnie ale tak lubię 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cygan786 Posted May 4, 2016 Share Posted May 4, 2016 Moja idealna miejscówka jest na zdjęciu w tle mojego profilu. Odra okolice Połęcka i Czarnowa. Moje rodzinne strony skąd pochodzę. To tam stawiałem swoje pierwsze wędkarskie kroki. Co roku jeździłem tam na urlop. W tym roku odwiedzę Mazury. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mav3rick Posted May 4, 2016 Share Posted May 4, 2016 Moja idealna miejscówka to Jezioro Barlineckie i wpłynięcię łódką na nie z samego rana. Nie ma dla mnie lepszego miejsca. Tam są moje młodzieńcze lata, czas beztroski. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
elvis Posted May 4, 2016 Share Posted May 4, 2016 A ja chyba nie mógłbym się zdecydować na jedną miejscówkę. Uwielbiam zarówno rzeki jak i jeziora, morze jak i góry, małe kacze dołki i olbrzymie zsporówki. Wszystko ma swój urok. Podobnie jak i ryby na które poluję. Raz są to liny innym razem szczupaki czy też śledzie. Każda przedstawiona miejscówka jest super. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrators Grendziu Posted May 4, 2016 Author Administrators Share Posted May 4, 2016 4 godziny temu, ArekH napisał: Troszku się różnią nasze wizje Darku. Dla mnie ,jest tu zbyt sterylnie. Brak roślinności.Woda niemal źródlana.Minimalny spadek dna,zapewne później przechodzący w głębię. Koszmarne warunki do wędkowania i dostosowania się do łowiska.Krajobraz? Marzenie! To przyznaję. Maga zdjęcia i tyle Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cygan786 Posted May 4, 2016 Share Posted May 4, 2016 Tam nie ma ryb. Ponoć w Libanie są takie ciekawe miejsca. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrators Grendziu Posted May 4, 2016 Author Administrators Share Posted May 4, 2016 14 minut temu, cygan786 napisał: Tam nie ma ryb. Ponoć w Libanie są takie ciekawe miejsca. W takim miejscu to Syrenki się wyczekuję a nie ryby A moja idealna, czy też ulubiona jest na łodzi na górce na jeziorze margonińskim Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mała Posted May 5, 2016 Share Posted May 5, 2016 19 godzin temu, Grendziu napisał: W takim miejscu to Syrenki się wyczekuję a nie ryby A moja idealna, czy też ulubiona jest na łodzi na górce na jeziorze margonińskim Idealna syrenka czy miejscówka? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts