Administrators Grendziu Posted November 6, 2015 Administrators Report Share Posted November 6, 2015 Pewnie jak już uwielbiacie łowić ryby to i część z Was ma to "coś" w sobie, że lubi spacerować po lasach i oprócz wody podziwia przyrodę w lesie. Zaraziłem się grzybami na "dłuższą chwilę", będąc dzieckiem. Pojechałem na wieś do wujostwa z kieszonkowymi od rodziców, a wróciłem z "portfelem" gotowym kupić sobie własny rower. Wszystko dzięki kurkom i skupie, gdzie z sąsiadem cioci i wuja co 4ta rano uciekaliśmy w pobliską puszczę... Do dziś wracam tam z sentymentem, do mojej osobistej Arkadii... Ten rok na grzyby był słaby ze względu na suszę, chociaż moja Mama miała rekord w prawdziwkach, na działce 1200m2 znalazła ponad 20 tych przepięknych grzybków. Jak u Was wyglądało grzybobranie w tym roku? Może macie jakieś fajne zdjęcia? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
elvis Posted November 6, 2015 Report Share Posted November 6, 2015 Mówisz,masz I to by było tyle. No jeszcze tylko raz byłem i trzy torby opieniek nacieliśmy na pierogi. Zapomniałem że moi chłopcy na co dzień takie w drodze ze szkoły do domu przynosili Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
suwi Posted November 6, 2015 Report Share Posted November 6, 2015 Kiedyś jak jeździłem z Elvisem na ryby jesienią wracając z ryb zaglądaliśmy do lasu na grzyby W tym roku tylko raz byłem na grzybach bo teraz o kulach to nie ma jak Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
elvis Posted November 6, 2015 Report Share Posted November 6, 2015 A to i ja mam przysmak teściowej Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
elvis Posted July 22, 2016 Report Share Posted July 22, 2016 Zajeżdżam do domu a tam takie Sto metrów od domu. A to ich znalazca 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
suwi Posted July 22, 2016 Report Share Posted July 22, 2016 Byłem na rybach i ryba uciekła ale grzyby nie umieją się poruszać więc je dorwałem 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ostap Posted July 22, 2016 Report Share Posted July 22, 2016 Też byłem dziś na grzybach. Mój syn był zachwycony jak na pierwszy raz. 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrators Grendziu Posted July 22, 2016 Author Administrators Report Share Posted July 22, 2016 13 minut temu, Ostap napisał: Też byłem dziś na grzybach. Mój syn był zachwycony jak na pierwszy raz. Nie wyprzesz się Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
elvis Posted July 23, 2016 Report Share Posted July 23, 2016 Wspólny spacer koło domu. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
suwi Posted July 23, 2016 Report Share Posted July 23, 2016 @Elvis Grzyby ładne ale nie ładnie tak wbijać nóż w ziemię Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts