Administrators Grendziu Posted June 7, 2016 Administrators Share Posted June 7, 2016 Kiedyś zakładałem małego woblerka, wiosła i pakowałem. Szczerze, uwielbiałem taki relaks i przede wszystkim zębacze od czas do czasu się wieszały. Ale na tym moja edukacja się zakończyła. Czas na nowości. Inną moja przygodą w trolowaniu był połów belon, silniczek, odpowiednia prędkość i jazda. Kij doś krótki i sztywny, jak to na belony. Na początek, jaki długi powinien być kij do trolingu i jaka powinna być jego sztywność? Ile gram? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrators Grendziu Posted June 8, 2016 Author Administrators Share Posted June 8, 2016 Chyba znalazłem coś fajnego. DAIWA Cast'izm Troll & Board Blank z włókna węglowego HVF® Wzmocniony kevlarem Przelotki FUJI® K-Alconite Połączenie czopowe V-Joint Węglowa konstrukcja X45 Uchwyt kołowrotka Fuji® DPS z podwójną nakrętką Wysokiej jakości rękojeść z korka AAA. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrators Grendziu Posted January 14, 2021 Author Administrators Share Posted January 14, 2021 1 godzinę temu, Hotpoint napisał: Ogólnie fajne duperele. Też kiedyś miały u mnie swój czas. Na mniejsze spinnerbaity z gumowymi frędzlami połowiłem trochę szczupaków. Większe modele spinnerów jakoś omijały. Chce się tym pobawić właśnie. Mam już tyle duperel, że tylko teraz uzupełnienia stacjonarne pojedynczo ??? Brakuje mi arsenału na trolla m. In. na Odrę ??? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ardiansson Posted January 14, 2021 Share Posted January 14, 2021 15 minut temu, Grendziu napisał: Brakuje mi arsenału na trolla m. In. na Odrę ??? To nie moja wina. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ardiansson Posted January 14, 2021 Share Posted January 14, 2021 (edited) 7 godzin temu, Grendziu napisał: Brakuje mi arsenału na trolla m. In. na Odrę ??? Zima, więc niech stracę... można pogadać. Co Ty chcesz tam łowić? Edit: coś tam z trolla złowiłem, to może pomogę ?? Edited January 14, 2021 by Hotpoint Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrators Grendziu Posted January 14, 2021 Author Administrators Share Posted January 14, 2021 1 godzinę temu, Hotpoint napisał: Zima, więc niech stracę... można pogadać. Co Ty chcesz tam łowić? Edit: coś tam z trolla złowiłem, to może pomogę ?? Szarpakowiec??? Czasami z kumplem jak nam się nie chce rzucać to trollujemy i czasami właśnie tak lepiej biorą. W silniku na spalinie też mam specjalne guziczki co do prędkości trolla, więc na leniwca można się ustawić nawet na cały dzień na Odrze, czy gdzieś tam??? Brakuje mi sprzętu i to sporo, choć jeden kij pewnie lub dwa bym znalazł. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ardiansson Posted January 14, 2021 Share Posted January 14, 2021 6 minut temu, Grendziu napisał: Szarpakowiec??? Nic z tych rzeczy. Oba złowione na woblery. Zapięte w pysk ? 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrators Grendziu Posted January 14, 2021 Author Administrators Share Posted January 14, 2021 34 minuty temu, Hotpoint napisał: Nic z tych rzeczy. Oba złowione na woblery. Zapięte w pysk ? Zmienię Ci nick na Leszczowy Miszczu ??? 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ardiansson Posted January 14, 2021 Share Posted January 14, 2021 1 minutę temu, Grendziu napisał: Zmienię Ci nick na Leszczowy Miszczu ??? Wolę Dr. Rozpiór Widzisz jak się znasz na rybach, czyli nie znasz ? ... ale Ci wybaczę, bo to pewnie pierwszy rozpiór jakiego na swe gały widzisz i do tego złowiony sumowym zestawem ? Rozpiór z Odry. Leszczu z Rugii. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrators Grendziu Posted January 14, 2021 Author Administrators Share Posted January 14, 2021 9 minut temu, Hotpoint napisał: Wolę Dr. Rozpiór Widzisz jak się znasz na rybach, czyli nie znasz ? ... ale Ci wybaczę, bo to pewnie pierwszy rozpiór jakiego na swe gały widzisz i do tego złowiony sumowym zestawem ? Rozpiór z Odry. Leszczu z Rugii. Jak to jest rozpior, to ja jestem Miś Jogi. Swoją drogą, na rozkładzie mam więcej rozpiórów w tamtym roku na spinn w Szczecinie na Odrze jak sandaczy??? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts