Administrators Grendziu Posted June 17, 2016 Administrators Share Posted June 17, 2016 Czy ten koszyk będzie konkurencją dla Guru In Line Hybrid? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cygan786 Posted June 17, 2016 Share Posted June 17, 2016 Ciekawy system wymiany podajnika. Piękno w prostocie. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrators Grendziu Posted May 8, 2017 Author Administrators Share Posted May 8, 2017 Aktualnie najlepszy na rynku wg mnie Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grzes77 Posted May 8, 2017 Share Posted May 8, 2017 Fajnie, że do tej rurki Preston wymyślił również zwykłe koszyczki do methody. Rozmawiałem z kimś z Drapieżnika wiedzą o tym, ale jeszcze na nasz rynek koszyczki nie wejdą. Jak się tylko ukażą to będę jednym z pierwszych, którzy je kupią. Dura Banjo Feeder super, jednak wolę zwykłe podajniki z uwagi, że ja w większości łowię dalej od brzegu, a ten banjo mniej bierze towaru niż zwykły podajnik. DBF będę stosował na bliższej odległości. Patent z rurką ma jeszcze dwa plusy, jeden to po zdemontowaniu koszyczka i złożeniu wędki nic nam nie obija kija, który przecież dużo kosztuje. Drugiego plusa na razie nie zdradzam . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
stas1 Posted May 8, 2017 Share Posted May 8, 2017 Drapieżny facebook donosi że wejdą w połowie czerwca 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grzes77 Posted May 8, 2017 Share Posted May 8, 2017 3 godziny temu, stas1 napisał: Drapieżny facebook donosi że wejdą w połowie czerwca Ja nie istnieję, bo nie mam facedzbuka, więc wielkie dzięki Staś za to bardzo cenne dla mnie info . W czerwcu trochę zmienię sprzętu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrators Grendziu Posted May 8, 2017 Author Administrators Share Posted May 8, 2017 Dnia 8.05.2017 o 16:59, Grzes77 napisał: Fajnie, że do tej rurki Preston wymyślił również zwykłe koszyczki do methody. Rozmawiałem z kimś z Drapieżnika wiedzą o tym, ale jeszcze na nasz rynek koszyczki nie wejdą. Jak się tylko ukażą to będę jednym z pierwszych, którzy je kupią. Dura Banjo Feeder super, jednak wolę zwykłe podajniki z uwagi, że ja w większości łowię dalej od brzegu, a ten banjo mniej bierze towaru niż zwykły podajnik. DBF będę stosował na bliższej odległości. Patent z rurką ma jeszcze dwa plusy, jeden to po zdemontowaniu koszyczka i złożeniu wędki nic nam nie obija kija, który przecież dużo kosztuje. Drugiego plusa na razie nie zdradzam . Grześ no dokładnie, minus to foremka, bardzo płasko to wychodzi. Ja lepię towar garścią ręcznie i wtedy wkładam zanęty ile chcę.nawet jak mam mniej dopracowany towar i mi betonuję, to jeszcze nigdy nie zdarzyło się, że towar wracał w koszyczku. A w Guru hybrydzie czasami jednak coś wraca. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grzes77 Posted May 9, 2017 Share Posted May 9, 2017 (edited) Dokładnie jak piszesz, jednak ja wolę używać foremek, więc wolę zwykłe podajniki. Dura Banjo w moim przypadku to łowienie przy brzegu . Edited May 9, 2017 by Grzes77 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts