Administrators Grendziu Posted June 17, 2016 Administrators Share Posted June 17, 2016 Szukam dobrego zestawu wiertła, igieł. Ktoś coś poleci? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ArekH Posted June 18, 2016 Share Posted June 18, 2016 Nigdy nie kupowałem zestawu,wydaje mi się że te markowe wychodzą bardzo drogo. Kupuję na sztuki co mi potrzeba+ osobno wiertełko 2mm. do metalu i oprawiam w obsadkę, do rozwiercania przynęt. Te oryginalne ,z zasady mają 1,4 mm.Przy pushstopach Prestona,jest to za mało dla delikatnych przynęt. Wiertełko mam Anacondy.Polecam, jest bardzo ostre. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrators Grendziu Posted June 18, 2016 Author Administrators Share Posted June 18, 2016 No właśnie chodzi o to, że czasami i mniejsze i większe kule mi pękają i się denerwuję. Często np. kulki Warmuz Baits które są dość miękkie, a mam o grubości 18mm kruszą się w palcach podczas rozwiercania czy też potem przy nabijaniu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ArekH Posted June 18, 2016 Share Posted June 18, 2016 13 godzin temu, Grendziu napisał: No właśnie chodzi o to, że czasami i mniejsze i większe kule mi pękają i się denerwuję. Często np. kulki Warmuz Baits które są dość miękkie, a mam o grubości 18mm kruszą się w palcach podczas rozwiercania czy też potem przy nabijaniu. Dlatego właśnie kupiłem to grubsze wiertełko i poprawiam po tym cieńszym. Wszystko przez 2kę na luziku przechodzi. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts