Rafał Posted July 22, 2016 Share Posted July 22, 2016 (edited) Witam, wczoraj wyskoczyłem na krótki wypad na komercje- Dąbrowa koło Poznania-Metoda Spławikowa . Niestety wróciłem na tarczy . Co zastosowałem Zanęta Stil Lin/Karaś Marcepan+ dodatek zanętowy traper pokruszone orzechy. Na haczyku były następujące przynęty -pinka czerwona + biała , kuku naturalna , kuku zielona i generalnie tylko małe się kręciły i nic. Nie zauważyłem też brań u innych , moi towarzysze też nic nie mieli . Ryby tylko cały czas puszczały bąbelki -przyducha? Macie jakieś rady na ten teren , aby następnym razem coś było ze spławika Edited July 22, 2016 by Rafał 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrators Grendziu Posted July 22, 2016 Administrators Share Posted July 22, 2016 Pełnia i duży wzrost ciśnienia wczoraj był... A może oprócz spławika warto byłoby spróbować następnym razem method feeder? :-) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rafał Posted July 22, 2016 Author Share Posted July 22, 2016 36 minut temu, Grendziu napisał: Pełnia i duży wzrost ciśnienia wczoraj był... A może oprócz spławika warto byłoby spróbować następnym razem method feeder? :-) Rozważałem taką opcję -ale chciałem spławik Jakoś tak Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrators Grendziu Posted July 22, 2016 Administrators Share Posted July 22, 2016 2 godziny temu, Rafał napisał: Rozważałem taką opcję -ale chciałem spławik Jakoś tak A nie można tam na dwie na raz łowić? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rafał Posted July 22, 2016 Author Share Posted July 22, 2016 Oczywiście Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Czesław Czech Posted July 30, 2016 Share Posted July 30, 2016 A jak podałeś wszystko? jak daleko łowiłeś? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts