Administrators Grendziu Posted August 4, 2016 Administrators Share Posted August 4, 2016 @Quba dostałem info, że USERZY po dodaniu bloga nie mogą go edytować, możemy to zmienić i pokazać jakieś wskazówki jak to zrobić? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest kuba Posted August 4, 2016 Share Posted August 4, 2016 Należy wejść we wpis bloga, na samym dole są "akcje wpisu" i wybrać "edytuj" z rozwijanego menu. Analogicznie blog, zarządzaj blogiem, edytuj. Musi działać. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mała Posted August 4, 2016 Share Posted August 4, 2016 Dokładnie tak @Quba Ja z funkcji moderatora właśnie tak robię (i co ważne sama na to wpadłam - tu wyjaśniam innym, że często zdarzało mi się pytać co i jak się robi, dlatego ta radość) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Czesław Czech Posted August 4, 2016 Share Posted August 4, 2016 (edited) z przykrością muszę zgłosić ze jak jestem na blogu i daje wpis to mam tylko "zgłoś wpis" opcja edycji pojawia się jakiś czas tylko po utworzeniu a potem zauważyłem ze pisze jak chce edytować ze czas się skoczył lub wpis został usunięty skontaktuj się ... coś w tym stylu, wiec jeśli jest możliwość to proszę dodać mi opcje edycji dodano 6 minut temu Edytowanie znika nawet na forum po czasie około 5 minut Edited August 4, 2016 by Czesław Czech Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mała Posted August 4, 2016 Share Posted August 4, 2016 Upsss Przepraszam @Czesław Czech . Ja mam aktywne "akcje wpisu" i mogę edytować, ale może wynika to z funkcji moderatora. Jeśli Ty takiej opcji nie widzisz to faktycznie nie możesz niczego zmienić. Mam nadzieję, że funkcja ta będzie niedługo aktywna, lecz póki co mogę Tobie zaproponować swoją pomoc... jeśli zechcesz to chętnie poprawię Twój wpis (napisz co zmienić - dla mnie to żaden problem) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Czesław Czech Posted August 4, 2016 Share Posted August 4, 2016 8 minut temu, Mała napisał: Upsss Przepraszam @Czesław Czech . Ja mam aktywne "akcje wpisu" i mogę edytować, ale może wynika to z funkcji moderatora. Jeśli Ty takiej opcji nie widzisz to faktycznie nie możesz niczego zmienić. Mam nadzieję, że funkcja ta będzie niedługo aktywna, lecz póki co mogę Tobie zaproponować swoją pomoc... jeśli zechcesz to chętnie poprawię Twój wpis (napisz co zmienić - dla mnie to żaden problem) Ale mam plecy a tak jest mały kłopot, jak jest edycja czasowa to może po prostu ją włączyć by była zawsze. Ale i tak dziękuje ci za pomoc jaka oferujesz. Ja będę zgłaszał jakieś problemy jeśli się pojawią ... 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mała Posted August 4, 2016 Share Posted August 4, 2016 6 minut temu, Czesław Czech napisał: Ale mam plecy a tak jest mały kłopot, jak jest edycja czasowa to może po prostu ją włączyć by była zawsze. Ale i tak dziękuje ci za pomoc jaka oferujesz. Ja będę zgłaszał jakieś problemy jeśli się pojawią ... Zgłaszać problemy trzeba, żeby można było usprawnić i ułatwić Wasze działania na forum. Na ustawieniach się nie znam, ale nasz Quba pewnie coś pozmienia, jeśli będzie taka możliwość. PS. (prawie) zawsze do usług Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrators Grendziu Posted August 4, 2016 Author Administrators Share Posted August 4, 2016 Trzeba sprawdzić z funkcji USERA, no bo dlaczego USER może tylko na 5 minut edytować Panie @Quba Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest kuba Posted August 4, 2016 Share Posted August 4, 2016 @Czesław Czech poprawione, spróbuj teraz, powinno być już ok. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Czesław Czech Posted August 4, 2016 Share Posted August 4, 2016 3 minuty temu, Quba napisał: @Czesław Czech poprawione, spróbuj teraz, powinno być już ok. Jesteś wielki Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts