Administrators Grendziu Posted August 4, 2016 Administrators Share Posted August 4, 2016 No i się zaczyna, skarbonka bez dna... Mam już 3 podbieraki jakieś. Do feedera i bata, do karpiowania i spinna ale raczej za duży, bo raczej na sumidła.@RS ostatnio się chwalił czymś takim.http://www.szczupak.pl/savage-gear-pro-folding-tele-teleskopowy-podbierak-z-gumowana-siatka-i7334.html Ale On wiadomo, że go sponsorują i musi się tym chwalić. Macie jakiś pomysł na fajny. zgrabny podbierak na metrowe szczupaki Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zbyszek Posted August 4, 2016 Share Posted August 4, 2016 ten Savage gwar to najlepsze rozwiązanie można zainwestować w Fox Rage ale koszty wzrosną o sto procent Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrators Grendziu Posted August 4, 2016 Author Administrators Share Posted August 4, 2016 4 godziny temu, Zbyszek napisał: ten Savage gwar to najlepsze rozwiązanie można zainwestować w Fox Rage ale koszty wzrosną o sto procent FOX, hmm, ehh, wiem że ich uwielbiasz, to nie napiszę co myślę A ten SG od @RS nie chcę go dublować Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RS Posted August 4, 2016 Share Posted August 4, 2016 SG czy nie SG - podbieram spinningowy musi mieć gumowaną siatkę. No nie wyobrażam sobie używania do spina podbieraka ze zwykłą siatką. Dawno temu takich używałem, to wypięcie woblera z tej siatki zajmowało masę czasu, a nierzadko kończyło się nerwicą i cięciem siatki nożyczkami. Oczywiście, z wiadomych względów podbieraki gumowane są o wiele droższe, jednak moim zdaniem lepiej raz się wykosztować i mieć spokój. Od siebie dodam, że używany przeze mnie podbierak Savage Gear wypada dość korzystnie na tle konkurencji - również pod względem cenowym. W SG odkryłem jeden minus, przy podbieraniu ryby do metalowego stalaża dostaje się woda, która później się wylewa oblewając wszystko na pokładzie łącznie ze mną. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zbyszek Posted August 5, 2016 Share Posted August 5, 2016 zgadzam się że w tej cenie nic lepszego na rynku nie ma a sam podbierak jest naprawdę dobry Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrators Grendziu Posted November 24, 2016 Author Administrators Share Posted November 24, 2016 Dnia 5.08.2016 o 05:22, Zbyszek napisał: zgadzam się że w tej cenie nic lepszego na rynku nie ma a sam podbierak jest naprawdę dobry Kupiłeś już za ostatnią wygraną? :-) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zbyszek Posted November 24, 2016 Share Posted November 24, 2016 Brakuje czasu na zakupy ale na pewno niedługo kupię 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrators Grendziu Posted June 11, 2020 Author Administrators Share Posted June 11, 2020 Podbijam. No nie byłbym sobą gdybym czegoś nie... Utopiłem SG z metrówką, ryba żyje... Ostatnio na wyprawie Michał miał krótki podbierak Koruma, szukam w sieci nie widzę... Musi mieć gumowa siatkę, spora szerokość, fajnie gdyby był składany (warunek nie konieczny) krótka rączka, uniwersalny pod okonia, sandacza, szczupaka i najlepiej gdyby nie tonął ??? Ktoś coś zaproponuję? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
NPC Posted June 12, 2020 Share Posted June 12, 2020 Grendziu chyba paparazzi Cię śledzą Takie zdjęcie dostałem, rozpoznajesz łajbę i siebie? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ArekH Posted June 12, 2020 Share Posted June 12, 2020 15 godzin temu, Grendziu napisał: Musi mieć Jaki napis, żeby był odpowiedni lans? Nie różowy, wchodzi w grę? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts