elvis Posted November 7, 2016 Share Posted November 7, 2016 Powstaje kolejny projekt przy współpracy z@Ostap Tym razem jest to feeder arm. To tylko wstępne rysunki. Uwagi i propozycje mile widziane. Cdn... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrators Grendziu Posted November 7, 2016 Administrators Share Posted November 7, 2016 Gdzieś mi się tam kurzy w garażu i czeka na lepszy fotel ramię do feedera z Preston Innovations, mogę Ci go wysłać na wzór czy jak, mam zamiar go używać w nowym sezonie jak dorobię się nowego fotela Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
elvis Posted November 7, 2016 Author Share Posted November 7, 2016 Dnia 7.11.2016 o 16:09, Grendziu napisał: Gdzieś mi się tam kurzy w garażu i czeka na lepszy fotel ramię do feedera z Preston Innovations, mogę Ci go wysłać na wzór czy jak, mam zamiar go używać w nowym sezonie jak dorobię się nowego fotela Preston to może brać ode mnie na wzór moje patenty. A właściwie to już wziął, choćby pomysł ze strzykawką do pelletu expander. 4 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
stas1 Posted November 7, 2016 Share Posted November 7, 2016 opisz to ze strzykawką bo nie wszyscy wiedzą ,dobre patenciarz dla PI, dla mnie feeder arm to bardzo dobry patent używam i polecam z Trapera,mam tez jakąś tanoichę za 16zl kupiłem i też jestem zadowolony Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
elvis Posted November 7, 2016 Author Share Posted November 7, 2016 Tu opisałem trochę sposobów użycia strzykawki https://dlaryb.pl/blogs/entry/58-szczykafk%C4%85-te%C5%BC-mo%C5%BCna/ 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
stas1 Posted November 7, 2016 Share Posted November 7, 2016 Mogę to puścić na fejsa Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ArekH Posted November 7, 2016 Share Posted November 7, 2016 Z czego planujesz robić łączniki przesuwne? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
elvis Posted November 7, 2016 Author Share Posted November 7, 2016 Dnia 7.11.2016 o 17:44, stas1 napisał: Mogę to puścić na fejsa Stasiu to forum jest publiczne i z samego założenia ma służyć innym. Oczywiście, że możesz, ba nawet powinieneś Taka darmowa promocja z Twojej strony jest bezcenna. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
stas1 Posted November 7, 2016 Share Posted November 7, 2016 Bóg zapłać ,niech Ci Bozia w dzieciach wynagrodzi 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
elvis Posted November 7, 2016 Author Share Posted November 7, 2016 Z czego planujesz robić łączniki przesuwne? Wstępnie wszystko ma być z aluminium. No i korzystając z okazji mam kilka pytań odnośnie wymiarów. 1) główny profil kwadrat 25x25x22) wysuwany profil kwadrat 20x20x23) łączniki (adaptery) z pełnego 30x30 4) zacisk wysuwanego ramienia 25x255) długość od 100-160 cm Proszę o sugestie. Każdy pomysł się liczy! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts