Rafał Posted November 16, 2016 Share Posted November 16, 2016 Witam , ktoś spinningował tam z brzegu? Macie jakieś porady gdzie się ustawić? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrators Grendziu Posted November 16, 2016 Administrators Share Posted November 16, 2016 Bardzo duża woda, prawie 300ha w granicach miasta Poznań. Jezioro typu rynnowego. Kilka razy miałem okazję chodzić tam na spacery za młodu, jak nosiło mnie na Poznań za płotkami dwunożnymi Bardzo fajna infrastruktura, duże możliwości żeglarskie. Bodajże w tym roku przesympatyczny Pań, który prowadzi tam szkółkę żeglarską od kilkudziesięciu lat dla dzieci odkupił od mnie RIB-a, dzięki temu mam Semper, czyli wszyscy wygrali Nie podpowiem jak z brzegu się łowi, bo nie łowiłem. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bs13 Posted March 24, 2021 Share Posted March 24, 2021 A masz jakieś miejsce gdzie można zwodować tam łódź? Ja kontaktowałem się ze wszystkimi ośrodkami żeglarskimi i nikt mi nie udzielił pozwolenia Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrators Grendziu Posted March 24, 2021 Administrators Share Posted March 24, 2021 6 godzin temu, bs13 napisał: A masz jakieś miejsce gdzie można zwodować tam łódź? Ja kontaktowałem się ze wszystkimi ośrodkami żeglarskimi i nikt mi nie udzielił pozwolenia O tym problemie słyszałem nagminnie i wiem, że nie chcą udostępniać slipów, za bardzo nie poradzę. Slip to niestety w większości przypadków problem całej Polski. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts