Jump to content

Łowisko Carpshop Lakes - Żukowo, gmina Oborniki

Grendziu
 Share

Recommended Posts

• Administrators

Dziś zarezerwowałem miejscówkę nr 4 wg tego linka http://carpshop.pl/carpshoplakes/?page_id=117

Gdy dzwoniłem to okazało się, że nad wodą mam być sam, ale było to rano, może coś się zmieni. Czyli w sumie tak jak lubię.
Do jutra ktoś łowi, a od piątku i w weekend niemal pełna obsada. Osoba u której robiłem rezerwacje była bardzo miła, podpowiedziała mi, że nie mam iść w "śmierduchy" tylko na słodko i iść w kulki i pellety.

Ponoć dostałem najlepszą miejscówkę, ale jutro się wypogadza i jest przed pełnią. Nie zapytałem, czy w tej części można na feeder, bo metodą bym się trochę pobawił.

• Administrators

Żukowo - ciekawe łowisko obok mojego miasta:-) jest parno. Ciepło. Szokda, że nie można feederem się pobawić. No to czekany na 1 branie:-)e10a13581e7482f639bbfe3aa111211d.jpg

• Administrators

Zasiadka nieudana, przewidziałem wynik wjeżdżając na łowisko, doba lub dwie wcześniej byłoby Eldorado, a tak... Podsumowanie w wolnej chwili na blogu :)

Cytat

doba lub dwie wcześniej byłoby Eldorado

A dziś będę brały wodzu czy nie skąd te info cisnienie , faza ? 

? .

• Administrators
38 minut temu, KaZuYa napisał:

A dziś będę brały wodzu czy nie skąd te info cisnienie , faza ? 

? .

Na ryby zawsze warto jechać, nawet jak nie bierooo, po naukę, po to aby cieszyć się przyrodą itd itp :P

56 minut temu, Grendziu napisał:

Na ryby zawsze warto jechać, nawet jak nie bierooo, po naukę, po to aby cieszyć się przyrodą itd itp :P

Toć  ja wiem  , ale chodzi Mi  skąd takie przesądy chyba , że to tajemnica i sam do tego człowiek kiedyś dojdzie ,

Mówią , ze jak pełnia to kiepskie brania zaś karpiarze  odwrotnie . 

• Administrators
5 minut temu, KaZuYa napisał:

Toć  ja wiem  , ale chodzi Mi  skąd takie przesądy chyba , że to tajemnica i sam do tego człowiek kiedyś dojdzie ,

Mówią , ze jak pełnia to kiepskie brania zaś karpiarze  odwrotne. 

Ciśnienie, zbyt duży skok w ciągu doby do góry - moje proroctwo masz na głównej stronie lub na blogu opisane :)

Tak, ponoć rekordy w pełni idą... :)

• Like 1

Ja też się źle wczoraj czułem i nic nie pobierałem. Jednak dzisiaj jest jeszcze gorzej. Chyba mnie jakieś chorubsko dopadło, a w niedzielę zawody

....

• Grendziu changed the title to Zawody spinningowe na Carpshop Lakes