Administrators Grendziu Posted May 18, 2016 Administrators Share Posted May 18, 2016 Dziś zarezerwowałem miejscówkę nr 4 wg tego linka http://carpshop.pl/carpshoplakes/?page_id=117 Gdy dzwoniłem to okazało się, że nad wodą mam być sam, ale było to rano, może coś się zmieni. Czyli w sumie tak jak lubię. Do jutra ktoś łowi, a od piątku i w weekend niemal pełna obsada. Osoba u której robiłem rezerwacje była bardzo miła, podpowiedziała mi, że nie mam iść w "śmierduchy" tylko na słodko i iść w kulki i pellety. Ponoć dostałem najlepszą miejscówkę, ale jutro się wypogadza i jest przed pełnią. Nie zapytałem, czy w tej części można na feeder, bo metodą bym się trochę pobawił. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrators Grendziu Posted May 19, 2016 Author Administrators Share Posted May 19, 2016 Żukowo - ciekawe łowisko obok mojego miasta:-) jest parno. Ciepło. Szokda, że nie można feederem się pobawić. No to czekany na 1 branie:-) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ostap Posted May 19, 2016 Share Posted May 19, 2016 Coś krzywo te wędki masz Jakieś wyniki? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrators Grendziu Posted May 20, 2016 Author Administrators Share Posted May 20, 2016 Trafiło się ślepiej kurze.... Śledzik:-) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrators Grendziu Posted May 20, 2016 Author Administrators Share Posted May 20, 2016 Zasiadka nieudana, przewidziałem wynik wjeżdżając na łowisko, doba lub dwie wcześniej byłoby Eldorado, a tak... Podsumowanie w wolnej chwili na blogu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
KaZuYa Posted May 20, 2016 Share Posted May 20, 2016 Cytat doba lub dwie wcześniej byłoby Eldorado A dziś będę brały wodzu czy nie skąd te info cisnienie , faza ? ? . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrators Grendziu Posted May 20, 2016 Author Administrators Share Posted May 20, 2016 38 minut temu, KaZuYa napisał: A dziś będę brały wodzu czy nie skąd te info cisnienie , faza ? ? . Na ryby zawsze warto jechać, nawet jak nie bierooo, po naukę, po to aby cieszyć się przyrodą itd itp Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
KaZuYa Posted May 20, 2016 Share Posted May 20, 2016 56 minut temu, Grendziu napisał: Na ryby zawsze warto jechać, nawet jak nie bierooo, po naukę, po to aby cieszyć się przyrodą itd itp Toć ja wiem , ale chodzi Mi skąd takie przesądy chyba , że to tajemnica i sam do tego człowiek kiedyś dojdzie , Mówią , ze jak pełnia to kiepskie brania zaś karpiarze odwrotnie . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrators Grendziu Posted May 20, 2016 Author Administrators Share Posted May 20, 2016 5 minut temu, KaZuYa napisał: Toć ja wiem , ale chodzi Mi skąd takie przesądy chyba , że to tajemnica i sam do tego człowiek kiedyś dojdzie , Mówią , ze jak pełnia to kiepskie brania zaś karpiarze odwrotne. Ciśnienie, zbyt duży skok w ciągu doby do góry - moje proroctwo masz na głównej stronie lub na blogu opisane Tak, ponoć rekordy w pełni idą... 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
elvis Posted May 20, 2016 Share Posted May 20, 2016 Ja też się źle wczoraj czułem i nic nie pobierałem. Jednak dzisiaj jest jeszcze gorzej. Chyba mnie jakieś chorubsko dopadło, a w niedzielę zawody .... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts