Jump to content

Żółty ser na ryby


Grendziu
 Share

Recommended Posts

  • Administrators

Dziś kupiłem trochę gadżetów z premedytacją aby móc testować w nowym sezonie żółty ser. Na który dotąd nigdy nie łowiłem.

wykrojnik.jpg

Wykrojnik ma służyć nie tylko do chleba, ale też do sera właśnie.

lava.jpgpellets.jpg
Lava  i pellet to miks sera z czosnkiem, chcę sprawdzić na wodach co będzie bardziej skuteczne, śmierdzący wygięty żółty ser, który w Polsce głównie w upały i na rzekach był stosowany od dziesięcioleci na leszcze, jazie, klenie i brzany. Spisywał się on bardzo dobrze, gdy wszystkie przynęty zawodziły, nawet robacto. Czy też gotowiec w formie pelletu i dopalacza, bądź co bądź z dodatkowym ekstra zapachem czosnku.


Wiele się nacz

Link to comment
Share on other sites

  • 6 months later...
Dnia 21.12.2016 o 22:50, Grendziu napisał:

Dziś kupiłem trochę gadżetów z premedytacją aby móc testować w nowym sezonie żółty ser. Na który dotąd nigdy nie łowiłem.

wykrojnik.jpg

Wykrojnik ma służyć nie tylko do chleba, ale też do sera właśnie.

lava.jpgpellets.jpg
Lava  i pellet to miks sera z czosnkiem, chcę sprawdzić na wodach co będzie bardziej skuteczne, śmierdzący wygięty żółty ser, który w Polsce głównie w upały i na rzekach był stosowany od dziesięcioleci na leszcze, jazie, klenie i brzany. Spisywał się on bardzo dobrze, gdy wszystkie przynęty zawodziły, nawet robacto. Czy też gotowiec w formie pelletu i dopalacza, bądź co bądź z dodatkowym ekstra zapachem czosnku.


Wiele się nacz

I Jak ten pelecik Ci się sprawdził ...Mam fajną brzanową miejscówkę ... Tylko mam tych kulek  , ze ...:/ Połowa w kosz :D .

Edited by KaZuYa
Link to comment
Share on other sites

  • Administrators
7 minut temu, KaZuYa napisał:

I Jak ten pelecik Ci się sprawdził ...Mam fajną brzanową miejscówkę ... Tylko mam tych kulek  , ze ...:/ Połowa w kosz :D .

No niestety nad rzekę nie dojechałem, a w Nienawiszczu bez brań na ten śmierduch:champagne-2010:

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Ostatnio testowałem spożywczy żółty ser na zaporówce. Brania zaczynały się dużo wcześniej jak na białaska grubaska. Kilka leszczyków na niego się skusiło. Podsumowujac popełniłem kilka błędów. Po pierwsze primo za duże kawałki na włosie, po drugie primo za długi włos,po trzecie primo za miekki ser. Nastepnym razem postaram się wyeliminować niedociagniecia i zobaczymy jaki bedzie efekt. Nadmienie po krótce ze zastosowanie miał do klasyka.

  • Like 4
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

×
×
  • Create New...