Administrators Grendziu Posted December 21, 2016 Administrators Share Posted December 21, 2016 Dziś kupiłem trochę gadżetów z premedytacją aby móc testować w nowym sezonie żółty ser. Na który dotąd nigdy nie łowiłem. Wykrojnik ma służyć nie tylko do chleba, ale też do sera właśnie. Lava i pellet to miks sera z czosnkiem, chcę sprawdzić na wodach co będzie bardziej skuteczne, śmierdzący wygięty żółty ser, który w Polsce głównie w upały i na rzekach był stosowany od dziesięcioleci na leszcze, jazie, klenie i brzany. Spisywał się on bardzo dobrze, gdy wszystkie przynęty zawodziły, nawet robacto. Czy też gotowiec w formie pelletu i dopalacza, bądź co bądź z dodatkowym ekstra zapachem czosnku. Wiele się nacz Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mav3rick Posted December 21, 2016 Share Posted December 21, 2016 Na ser żółty widziałem jak na Renie w Köln gość ogromne jazie targał. A druga jego przynęta to kotlet mielony.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrators Grendziu Posted December 23, 2016 Author Administrators Share Posted December 23, 2016 Tak, na rzece żółty ser to killer, a weź teraz poszukaj odpowiedni smak ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
KaZuYa Posted July 10, 2017 Share Posted July 10, 2017 (edited) Dnia 21.12.2016 o 22:50, Grendziu napisał: Dziś kupiłem trochę gadżetów z premedytacją aby móc testować w nowym sezonie żółty ser. Na który dotąd nigdy nie łowiłem. Wykrojnik ma służyć nie tylko do chleba, ale też do sera właśnie. Lava i pellet to miks sera z czosnkiem, chcę sprawdzić na wodach co będzie bardziej skuteczne, śmierdzący wygięty żółty ser, który w Polsce głównie w upały i na rzekach był stosowany od dziesięcioleci na leszcze, jazie, klenie i brzany. Spisywał się on bardzo dobrze, gdy wszystkie przynęty zawodziły, nawet robacto. Czy też gotowiec w formie pelletu i dopalacza, bądź co bądź z dodatkowym ekstra zapachem czosnku. Wiele się nacz I Jak ten pelecik Ci się sprawdził ...Mam fajną brzanową miejscówkę ... Tylko mam tych kulek , ze ...:/ Połowa w kosz . Edited July 10, 2017 by KaZuYa Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrators Grendziu Posted July 10, 2017 Author Administrators Share Posted July 10, 2017 7 minut temu, KaZuYa napisał: I Jak ten pelecik Ci się sprawdził ...Mam fajną brzanową miejscówkę ... Tylko mam tych kulek , ze ...:/ Połowa w kosz . No niestety nad rzekę nie dojechałem, a w Nienawiszczu bez brań na ten śmierduch 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cygan786 Posted July 10, 2017 Share Posted July 10, 2017 Ostatnio testowałem spożywczy żółty ser na zaporówce. Brania zaczynały się dużo wcześniej jak na białaska grubaska. Kilka leszczyków na niego się skusiło. Podsumowujac popełniłem kilka błędów. Po pierwsze primo za duże kawałki na włosie, po drugie primo za długi włos,po trzecie primo za miekki ser. Nastepnym razem postaram się wyeliminować niedociagniecia i zobaczymy jaki bedzie efekt. Nadmienie po krótce ze zastosowanie miał do klasyka. 4 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lann92 Posted July 11, 2017 Share Posted July 11, 2017 Jakiś czas temu przypadkiem się natknąłem na ten filmik: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts