Jump to content

Recommended Posts

Heh, nie dość, że podali nazwiska winnych, to jeszcze wiek i ulice w miastach, w których mieszkają :)

Ja ostatnio widziałem jak w Polsce złapali kłusoli (prawdziwych kłusoli, a nie wędkarzy bez zezwoleń) i kazali im leżeć twarzą do ziemi. Oj jaki był niektórych kwik, że to przekroczenie uprawnień. Oczywiście jak straż nie łapie, to te same osoby krzyczą, by takich więzieniem karać. Typowi wędkarze. Z racji wolnego czasu chcą się przypierdolić. Albo, że nie kontrolują, albo, że kontrolują, W zależności od sytuacji :) 

6 godzin temu, NPC napisał:

https://www.gov.uk/government/news/anglers-ordered-to-pay-nearly-8000-by-magistrates

Czekaj, czekaj przecież w UK jest tak wspaniale, że nie kłusują a ryby same jedzą zanętę na brzegu. B|
Plusem jest szybkość wyroku.

Widziałem kiedyś filmik na YT jak zatrzymano Litwinów na kłusowaniu w UK. Z tego co zrozumiałem, z automatu mieli konfiskatę sprzętu, łodzi i auta którymi się posługiwali. Mieli za dużo i nie koniecznie wymiarowych szczupaków. 

• Administrators

ADRIAN i Kenny jakieś nie polskie nazwiska. Moim zdaniem prawidłowo, ze podano dane i miejscowości, jeszcze fotki i dożywotnia kara na łowienie. 

• Like 1