NPC Posted February 23, 2019 Share Posted February 23, 2019 (edited) https://www.gov.uk/government/news/anglers-ordered-to-pay-nearly-8000-by-magistrates Czekaj, czekaj przecież w UK jest tak wspaniale, że nie kłusują a ryby same jedzą zanętę na brzegu. Plusem jest szybkość wyroku. Edited February 23, 2019 by NPC Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dominik Posted February 23, 2019 Share Posted February 23, 2019 Heh, nie dość, że podali nazwiska winnych, to jeszcze wiek i ulice w miastach, w których mieszkają Ja ostatnio widziałem jak w Polsce złapali kłusoli (prawdziwych kłusoli, a nie wędkarzy bez zezwoleń) i kazali im leżeć twarzą do ziemi. Oj jaki był niektórych kwik, że to przekroczenie uprawnień. Oczywiście jak straż nie łapie, to te same osoby krzyczą, by takich więzieniem karać. Typowi wędkarze. Z racji wolnego czasu chcą się przypierdolić. Albo, że nie kontrolują, albo, że kontrolują, W zależności od sytuacji Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ArekH Posted February 23, 2019 Share Posted February 23, 2019 6 godzin temu, NPC napisał: https://www.gov.uk/government/news/anglers-ordered-to-pay-nearly-8000-by-magistrates Czekaj, czekaj przecież w UK jest tak wspaniale, że nie kłusują a ryby same jedzą zanętę na brzegu. Plusem jest szybkość wyroku. Widziałem kiedyś filmik na YT jak zatrzymano Litwinów na kłusowaniu w UK. Z tego co zrozumiałem, z automatu mieli konfiskatę sprzętu, łodzi i auta którymi się posługiwali. Mieli za dużo i nie koniecznie wymiarowych szczupaków. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrators Grendziu Posted February 23, 2019 Administrators Share Posted February 23, 2019 ADRIAN i Kenny jakieś nie polskie nazwiska. Moim zdaniem prawidłowo, ze podano dane i miejscowości, jeszcze fotki i dożywotnia kara na łowienie. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts