Administrators Grendziu Posted November 29, 2015 Administrators Share Posted November 29, 2015 Rzeka Ebro położona w północnej części Hiszpanii jest najdłuższą rzeką tego kraju. Wypływa ze źródeł gór Kantabryjskich, uchodzi zaś do morza Śródziemnego. Moją inspirację tym akwenem rozpoczął Artur Betcher, Polak, mieszkający na co dzień w Paryżu, organizujący wycieki z Polski nad rzekę, gdzie pływają niesamowite ilości rekordowych sumów, sandaczy, czy karpi. Aktualnie powstało kilka rezydencji z przewodnikami mówiącymi po polsku, nad tą wodą przy brzegach tej fantastycznej rzeki, ale gdybym miał się wybrać kiedyś na tą wodę to chyba za pośrednictwem Artura właśnie. Jeśli macie jakieś wątpliwości jak łowić duże ryby to pewnie znajdziecie dużo informacji na stronie forumsumowe.pl Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
suwi Posted November 29, 2015 Share Posted November 29, 2015 Już od paru lat marzę by móc kiedyś spróbować swoich sił na tym wędkarskim eldorado Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrators Grendziu Posted November 29, 2015 Author Administrators Share Posted November 29, 2015 Ponoć Ci co tam byli to wracają, nie zawsze z dnia na dzień można złowić rybę życia. Artur w dzisiejszej rozmowie na FB stwierdził, że 80% z tego roku zapisało się na kolejny. To o czymś świadczy Jak po rybę życia to tylko nad Ebro Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrators Grendziu Posted January 1, 2017 Author Administrators Share Posted January 1, 2017 Zawsze na początku roku marzy mi się Ebro... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mav3rick Posted January 1, 2017 Share Posted January 1, 2017 Mi to bardziej Szwecja się marzy może w tym roku się uda, jak wszystko dobrze pójdzie. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrators Grendziu Posted January 22, 2017 Author Administrators Share Posted January 22, 2017 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts