Administrators Grendziu Posted December 17, 2015 Administrators Share Posted December 17, 2015 Jeden ze znanych spinningistów twierdzi, że tylko Savage Gear robi najlepsze Cannibale na szczupaki, czy aby na pewno? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Janek333 Posted December 17, 2015 Share Posted December 17, 2015 Oglądając ten film, jestem ciekaw jak u nas by się sprawdzały te przynęty. W tym roku po raz pierwszy zakupiłem przynęty gumowe tej firmy i jestem z nich zadowolony i na pewno zagoszczą w moich pudełkach z przynętami. Tylko sam się zastanawiam czy to skuteczność przynęt czy szczęście wędkarza. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
andrzej Posted December 17, 2015 Share Posted December 17, 2015 zwróćcie uwagę na jedną rzecz, na filmie pojawia się kilka razy ten sam szczupak (ma ranę zaraz za łbem), występuje w 0,55 minuty filmu, 4,17", i 6,44". Jest to mały zbiornik, płytki i pełno w nim szczupaków. Dobierając odpowiednio firmy nakręcone na takim zbiorniku mogę udowodnić nawet to, że najlepsza będzie na szczupaka słonina, albo skóra z kota. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrators Grendziu Posted December 17, 2015 Author Administrators Share Posted December 17, 2015 5 minut temu, andrzej napisał: zwróćcie uwagę na jedną rzecz, na filmie pojawia się kilka razy ten sam szczupak (ma ranę zaraz za łbem), występuje w 0,55 minuty filmu, 4,17", i 6,44". Jest to mały zbiornik, płytki i pełno w nim szczupaków. Dobierając odpowiednio firmy nakręcone na takim zbiorniku mogę udowodnić nawet to, że najlepsza będzie na szczupaka słonina, albo skóra z kota. To tym bardziej udowadnia, że dany szczupak atakując kilka razy danego Cannibal mówi nam o jego doskonałości - aż tak dalekich wniosków co do wielkości zbiornika akurat bym nie wyciągnął... Pike to akurat taki pozytywny łowca, że jak żeruję to skusić go można niemal na wszystko Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RS Posted December 17, 2015 Share Posted December 17, 2015 " tylko Savage Gear robi najlepsze Cannibale na szczupaki " a to jeszcze jakaś inna firma też robi Cannibale? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrators Grendziu Posted December 17, 2015 Author Administrators Share Posted December 17, 2015 8 minut temu, RS napisał: " tylko Savage Gear robi najlepsze Cannibale na szczupaki " a to jeszcze jakaś inna firma też robi Cannibale? Na filmie nie rozszyfrowałem danej firmy, a czy Savage Gear opatentował nazwę Cannibal, że nie mogą ich tak nazywać inni producenci? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RS Posted December 18, 2015 Share Posted December 18, 2015 Przynęty pokazane na filmie są firmy Westin(60zł w górę). Myślę, że nazwa Cannibal została używa w tytule filmu po to, aby pokazać ataki szczupaka na przynęty imitujące akurat ten sam gatunek - czyli szczupaka. Więc nijak widzę tutaj nawiązanie do firmy SG. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrators Grendziu Posted December 18, 2015 Author Administrators Share Posted December 18, 2015 33 minuty temu, RS napisał: Przynęty pokazane na filmie są firmy Westin(60zł w górę). Myślę, że nazwa Cannibal została używa w tytule filmu po to, aby pokazać ataki szczupaka na przynęty imitujące akurat ten sam gatunek - czyli szczupaka. Więc nijak widzę tutaj nawiązanie do firmy SG. Sugerowałem, że ponoć tylko SG robi dobre Cannibale, więc stąd porównanie jak z tytułu filmu Tak czy inaczej, film przedstawia (jak prawie każdy reklamowy na świecie) same plus danych Cannibali Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
KaZuYa Posted January 15, 2016 Share Posted January 15, 2016 Na Tigera ładnie bolki Mi biły , Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrators Grendziu Posted February 17, 2018 Author Administrators Share Posted February 17, 2018 Nowa odsłona kultowej gumy, co o niej sądzicie? 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts