Administrators Grendziu Posted January 2, 2016 Administrators Share Posted January 2, 2016 Przyszła zima, przez wielu z Nas wyczekiwana, niemal w całej Polsce jest pierwszy lód, ale też są niestety pierwsze ofiary w tym roku nad wodą.http://www.fakt.pl/warszawa/50-latek-wpadl-do-przerebla,artykuly,601199.html Panowie i Panie proszę o uwagę nad wodą czy to w zimie czy to latem. Woda jest nieprzewidywalna, nawet najlepszym zdarzają się błędy. Na lód najlepiej iść z kolegą, nigdy nic nie wiadomo. Sam kilka razy zetknąłem się z ekstremum na jeziorach czy to pływając na Windsurfingu - zaplątałem się w linkę nie mogłem wydostać się spod pędnika, bo za późno wypiąłem się z trapezu i inne..., czy wracając łodzią w czasie burzy gdzie zamiast płynąć do przodu dryfowałem w drugą stronę a ulewa zatopiła niemal całą moją łódź. Żadna przygoda nad wodą z rybami nie jest warta naszej śmierci czy stałego kalectwa... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
suwi Posted January 2, 2016 Share Posted January 2, 2016 BARDzO DOBRzE POWIEDzIANE zDROWY ROzSĄDEK PRzEDE WSzYSTKIM !!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Janek333 Posted January 3, 2016 Share Posted January 3, 2016 Popieram Kolegów! Żadna ryba nie zwróci nam życia, A martwi już nie będziemy mogli wędkować więc czasem po prostu lepiej odpuścić niż przypłacić życiem ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrators Grendziu Posted January 3, 2017 Author Administrators Share Posted January 3, 2017 Odświeżam wątek, ku przestrodze "lodo-maniaków" Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
elvis Posted January 3, 2017 Share Posted January 3, 2017 Skoro odświeżamy to może wrócimy do mojego wpisu: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts